Аудрі Тота.

З дитинства вона здатна пересуватися вухами і дуже горда від неї, любить мавпи, читати книги і раптові поїздки. Вона порівняє її життя для імпровізації, і незважаючи на її крихкий зовнішній вигляд, сміливий пригодник живе в її душі. Вона не любить фітнес і при запиті про своє особисте життя.

На початку інтерв’ю журналіст має труднощі з рідною французькою мовою. Вона навіть вивчала російську мову в той час і завжди мріяла про відвідування Великого театру. Вона вважається епітомом паризьким шиком і французькою вишуканістю, при цьому вона практично не байдужа до одягу. Вона плутає своїх чарівних шанувальників, і для більшості тих, хто навколо неї загрожує таємницею. Тільки американці, без сумніву, знайшли своє визначення сукцинту: Audrey Toth є кращим, що Франція подарувала світ після круасанів і Chanel.

Аудрі – найдовша дитина у люблячій та дружній родині шкільного вчителя та стоматолога. Він був щасливим дитинства, який дав свою дивовижну впевненість у собі і власні здібності. Протягом дня батьки розповіли мене і брата, а сестра про свою любов десятки разів. Не було ревнощів або боротьби за свою любов.

До 13 років дівчина серйозно планувала присвятити її життю в біологіях, а також навчатися примушеним і в той час давала можливість відвідати Паризький зоопарк. Я пам'ятаю в школі наш клас був привезений до зоопарку Парижа. Там я швидко впав за групу, і знайшов мене вішалка з дерева, поруч з ікрою мавпи

Правда, батьки Аудрі не були найбільш захопленими про перспективи кар'єри приватолога для своєї дочки, і наполегливо, але переконливо, поговорили її з таких думок. А ще Аудрі, багато років пізніше, зробляла частину свого дитинства мрії – вона пішла на поїздку в Індонезії в реальній джунглі з її молодшою сестрою. І з надійними гідами, дві сестри розглянули всі, навіть самі секретні, кути резерву і, звичайно, зробили знайомство з його примушеними мешканцями - мавпами. Природа допомагає вирішувати проблеми. І дивитися життя мавпи корисно кожному з нас, щоб пояснити його справжній інтерес Одрі.

Але було ще одне захоплення. Аудрі вступили в музичну школу, де навчався чудово музику на гобой і фортепіано. А потім в престижному Сорбонні на факультеті філології. На роботі Оскара Вальда працювала секретарем та вручила відомі парафіїські акторські курси Cours Florent. Соон, Аудрей завойовував можливості реінкарнації, що тільки стадія могла повністю надати їй.

Р

В результаті Аудрі почав відвідувати телевізійні кастинги, і вона була швидко обрана для численних опорних ролей. Наприклад, в популярній серії Julie Lescaux про жіночий слідчий.

Саме там, що аспіраційна акторка привернула увагу режисера Тоні Маршалла, в комедії якого в 1999 році відбувся повноцінний кінобюджет Аудрі Тоту.

За свою роль як наївний Марі Одрі від Венери Салона краси Аудрі був присуджений французькою премією César як "молода надія французького кіно". Але головний прорив фільму чекав її.

Не можна уявити ще одну акторську роль Амелі, хоча ця роль була написана для іншої акторки - Емілі Ватсон, а фільм має називатися по-різному - "Емілі". Але доля указувала на свій розсуд - Уотсон відмовився через її непристойну французьку, а режисер почав терміново шукати інший основний характер. Уже 20 здобувачів, але жоден з них не може відповідати Амелі, що Жан-П'єр Джейне. До тих пір, поки він не зловив очі плакату для фільму «Красуня Салона Венери», з якого очі широко відкривають Амелі виглядали на нього.

р.

У кожній з жінок я відіграв, є щось від мене – сонливість, незалежність, бажання не перекосити в стражданні, але вирішувати свої проблеми. У деяких випадках я хотів би бути такими, як вони, але деякі способи я дійсно зробити. Я, як вони, часто зайдіть в себе, поховавшись в хмарах. Я не знаю, що я ніколи не буду робити.

Як кажуть, наступного дня Аудрі-Амелі прокинувся не тільки знаменитим, але вона впала просто неймовірною в масштабі полум'я і універсальної адорації. Пропозиція нової зірки Франції посипається як карукопія. Тільки Mademoiselle Тоту не була дівчина, яка втратила голову з таких речей. Мені потрібна плівка, щоб доторкнутися до душі і бути принаймні не приступним, - сказав Аудрей. Наприклад, я люблю коміти, але вони виходять з балансу. Я також хочу зірвати тільки в тих, хто відкриває для вас світів.

Один з найбільш улюблених і захоплених акторів Одрі є Джоді Фостер, і вони навіть отримали знати один одного, коли Джоді погодилися грати невелику, але пристрасну роль для дружини в Довгому Заслуженні, один з найбільш вражаючих і красивих фільмів 2004 року. У цьому ж році Аудрей запросив приєднатися до Американської кіноакадемії. І незабаром сам Голлівуд підкорив за допомогою коду Да Вінчі.

р.

Аудрі Той про своє особисте життя абсолютно без зайвих зусиль. Сила про це була її принципом протягом багатьох років. Позбутися від папарази неможливо. Це не мене, хто вирішує, це вони, які вирішили залишити мене самостійно або тримати спостереження. Але якщо я говорю якомога більше про своє особисте життя, це захистить простір.

Він відомий, що Mademoiselle Totu нібито зустрівся з Mathieu Kassovitz (партнером в Amelie), який, безумовно, був закоханий з нею. Не приховавши своїх почуттів, він подбає про Аудрей. Не прокоментував: Аудрі пересуває витончено і ретельно, як мій кішка Siamese. Вона посміхається, якщо вона хоче любити вас. Вона посміхається на кожному з нас, але я думаю, що я є однією з небезпеки. . .

У 2004 році Аудрі мав аффрі з американським поетом Лансом Мазманським, який тривав майже три роки. І в 2006 році Тоту зустрівся з відомим французьким співаком і музикантом Матіев Шедідом, з яким вона спалахнула нові почуття. А ми також знаємо, що Аудрі не вірить в шлюб. Я не хочу говорити про своє особисте життя, бо я хочу тримати деякі свободи. Ви бачите, це не відповідальність, що мене турбує, це те, що я сам в якомусь сенсі... Я люблю дивитися регбі і футбол на телевізорі. Я люблю чоловіка. Це простіше робити, ніж планувати і обговорити плани. Я оцінив досвід роботи більш художнім. Про секс.

Більшість з усіх, вона любить американські романтичні комоди, в яких красива молода дівчина не може стояти деякі однаково красиві молоді люди, але в кінці любові поєднується між ними. Я люблю ці фільми, я дивую їх з великим задоволенням, але я боїтеся, що в житті такі романтичні оповідання трапляються дуже рідко.

Аудрі любить живопис, добре малює і любить класичну музику. Що таке читання є частиною свого життя вже згадувалося - Тоту часто згадується як «інтелектуальна краса». Улюблені фільми для стільниці Kubrick's Barry Lyndon і Godard's Last Breath.

Аудрей сам періодично називає її життя звичайним. Хоча вона додає, що все, що відбувається до неї, мабуть, "провізація", моє життя досить звичайний. Я приїжджаю додому, варіть світлу вечерю, поспілкуватися по телефону з близькими, пити чай, сидіти на дивані, розчавити ноги і дивитися мої улюблені фільми. Я люблю старі чорно-білі картини.

Тоту відомий як великий сонник, або коханець сну, і правда вона спить принаймні 9-10 годин на день, навіть через це, Audrey практично завжди пізно для зйомок. Я дуже люблю спати, і мій божевільний графік тільки різки і зміцнює цю любов У своєму будинку часто друзі, з яким актриса любить провести час в розмовах над склянкою вина.

А кожен раз в кінці інтерв'ю, Аудрі бере на себе картину її інтерв'юера з ручною скотчою. Це її хобі для фотографування всіх журналістів. Я хочу щось залишити на цій зустрічі. Наприклад, у вас буде стаття. Я хочу щось, теж!