Марк Вальберг допомогти Майкл Бей

Коли на початку цього року на сайтах кінопамів розглянули новини, яку директор Михайло Бей продовжить франшизу «Трансформери» і в 2014 році буде четвертою частиною, кілька людей дивилися: адже навіть без головного персонажа перших трьох частин Сама Вітвікна, історія хороших і поганих роботів все ще тягне глядача на екрани. (Нагадуємо, що Shia LaBeouf, які зірвалися в трьох фільмах, випущених в 2011 році, оголосив, що він більше не зірвав у Трансформаторів сага.) Баня не була на всіх плутаних, і він запросив Марка Вальберга на франшизу.

Новини, що 41-річний актор візьме участь у цій акції, що спалахнув на початку листопада, але потім він був просто чутки. У інтерв'ю з MTV News 13 грудня Марк підтвердив свою участь у четвертих Трансформаторах. За словами Wahlberg, в новому фільмі, Bay захотілося змінити концепт його основного створення, і хоче показати глядача щось різне від того, що ми побачили в перших трьох частинах (Я дивлю те, що? вагітність

Трансформатори-1: роботи, дівчинки, роботи

Марк Вальберг допомогти Майкл Бей р.

Трансформатори-2: роботи, дівчата, любов

Трансформатори 3: Нова дівчинка, Нова любов

Михаїл вже бачив, що я мав можливість при пострілі мене в крові і потім. Я зустрівся з ним, і я сказав йому, що я хотів працювати з ним знову. Тоді він каже мені, «Ви знаєте, що я збираю, щоб тримати, роблячи Transformers і я хочу, щоб зробити їх різними, ніж вони бачили раніше». Я сказав йому: "Я допоможе вам. й

Вальберг не розкриває сюжетні деталі нового фільму, але підказав, що його характер, як Сам Вітівік на початку фільму, не знатиме про Трансформатори. Це дає можливість відкинути версію, яка в четвертій частині, Mark буде грати старшого Сама.