Kelly Clarkson gets takes

Популярний співак, переможець сезону 1 шоу «Американська Молода» Келлі Кларксон переїхав з категорії безплатних дівчат до категорії наречених. Її fiancé Brandon Blackstock запропонував її другий день, і Келлі щасливо прийняти його. Кларсон відразу поінформував всіх своїх послідовників на Twitter, не забуваючи, щоб додати в повну раду посту фотографію ринга.

Щаслива пара
"Я займався! Я! Вечірній вечір. Я так щасливий, найкраща людина в світі запропонувала мені! – щасливий Келлі.

Брендон Blackstock розробив цей кільце разом з jeweler Johann Arndt. Келлі - сказав це в підписці на це фото.
Брендон Blackstock є кроками країни зірка Rib McIntyre і сином kelly's manager, Narvel Blackstock. У зв'язку з цим хлопець почався рік тому, і в усіх інтерв'ю співак сказав, що вона була невинною з цим чоловіком. До речі, Брендон має два діти з попереднього шлюбу, тому чоловік, як кажуть, закінчився доврою. Тим не менш, Келлі не на всіх гасах. У інтерв'ю з телеведучою Еллен ДеГенрес, співачка сказала, що так як вони зустрілися, вона жила одну мрію - стати паном Blackstock.

Ми щасливі. Я сподіваюсь, що залучення буде логічно – весілля.