Кирстен Данст

Нещодавно стало відомо, що юна актриса Shailene Woodley ("Секретне життя американського підлітка", "Дессенанти") точно затвердила роль Мари Джейн Ватсон у стікалі до "Новий Spider-Man". Вудлі приєднається до Андрія Гарфілда, Емма Камінь та Джемі Фокс, які формують задню частину литого списку для проекту, який починає зйомки в лютому. Кірстен Дунст, який зіграв Мари Джейн, Spider-Man's lover в трьох екстрених фільмах starring Tobey Maguire (Я сподіваюся, що кожен знає, що фільми Garfield є перезавантаженням франчайзингу), був позитивним щодо вибору Woodley для ролі. За словами Кірстена, вона не має ідей, які можуть грати в роль краще, ніж Shailene.

Kirsten Dunst як maria jane watson
"Я дуже люблю її - як акторка, так і як людина, - сказав Дунст MTV. Ми бачили її кілька разів і ми маємо багато друзів в цілому. Ми можемо говорити про все, як здорове харчування. І звичайно, я радий, що вона грає Мері Джейн. Якщо я дав вибір актриси за цю роль, я не соромлюся вибирати Шайлен.

Шайлен Вудлі.
З моменту продовження «Новий Spider-Man» характер Мері Джейн, логічно припустити, що глядач побачить любовний трикутник між героями Spider-Man, Мері Джейн та Гвен Stacy, офіційна дівчина надзвичайних ситуацій у новій франшизі. До речі, відбитий список фільму і Мартін Шен, хоча його герой, дядько Бен, занурився в першу частину.