Битва суконь

Сальма Хайек проти Анни Hathaway

Останній місяць, два дівчата носили елегантну чорною сорою плаття Stella McCartney. Ці дівчата були апетитні Мексиканська Сальма Хайек і крихкий американський Anne Hathaway. Як виглядає плаття? У цій нерівній боротьбі я б даю перемогу на Сальмі, бо якщо плаття можна сказати навіть одне слово, що слово буде «коштовним». Не забуваємо про ювелірні вироби і яскравий акцент у вигляді рожевої помади. На 46 Хайек виглядає не гірше Анни, 30, і навіть так вона забиває зайві.

Elizabeth Hurley проти леді Gaga

Єлизавета Хурлі піднялася до педеста, тільки після того, як вона з'явилася у розкривній сукні Versace на прем'єрі Чотири весілля та траурний (1994). Кожен відзначив, що розкішна фігура дівчина Hugh Grant і миттєво Liz стала об'єктом бажання для багатьох чоловіків. 18 Років Пізніше королева монстрів леді Гага вирішила повторити успіх, додавши щось своє власне ліктя (на власні черевики в цьому випадку). Ця сукня завжди буде пов'язана з Elizabeth, тому вона перемагає.

Р

Емма Ватсон проти Ріанни

Неможливо сказати, що Tom Ford взуття краще підійде, але шукаю на незвичайній платформі, я кажу Rihanna, адже лука emma потребує щось більш класичним.

Мія Виковська проти Діане Агрон

Mia і Dianna подарували Prada принт плаття на фестивалі, один в Cannes, інший в Італії. Міа є більш мініатюрним, але на підборах, але Агрон трохи більше пишних, але без них і з цієї причини, Виковська знаходиться в першому місці. Сукня, до речі, не добре...

Cameron Diaz проти Lily Cole

На 40 Cam успішно випереджає молодше покоління, хоча Lily Cole в сукні Олександра Маккорона дуже гідний конкурент. Я не знаю, що це те, що краще виглядає, але я буду дивуватися і підбираю діаз.

р.

Gwyneth Paltrow проти Кім Кардашян

Гвін і Кім дуже різні жінки і на фігурі Кардашської сукні Еміліо Пуччі, на мій погляд, виглядає набагато «багатіше» ніж на фігурі Паростка (але примітка: якщо вона була міні-плаття, то Гвінет не буде рівних).

Katy Perry проти Alessandra Ambrosio

Перед тим як піти на радикальну дієту, подумайте двічі. Katy Perry в сукні Balmain виглядає набагато більш жіночним, ніж Alessandra, навіть враховуючи поєднання довжини її ніг і професіоналізму, з яким вона представляє одяг.

р.

Katy Perry vs Ріанна

Дві подруги і ідентичні сукні ... ay-y, що сором'язлива. Зображення Katy Perry від Louise Goldin розроблений в готичному стилі, але в якому стилі bow of Rihanna витриманий я не знаю, тому перемога для Perry.

Poppy Delevingne проти Kristen Bell

Симпатичні блакитні брюки Topshop стали шумблінговим блоком між Poppy Delevingne і Kristen Bell. Настав час судити їх і визнати, що Poppy зробив образ приємним і свіжим, але Крістен чітко перевантажив і перевантажив наряд.

Кім Кардашян проти Кендалл Дженнер

Сукня Azzedine Alaia підкреслена навантажуванню Kim і піднітри Kendall, тому думаю, що вона зношує її краще.

Pixie Lott проти Paloma Faith

Зображення Піксі (ліворуч) досить милий і оригінальний, але Палома Віра, як звичайно, переплетена і з середини сукні «Dolce & Gabbana» створили деяку настій.

Rebecca Hall проти Емма Робертс

Rebecca Hall не в vain starred в Woody Allen's "Vicky Christna Barcelona", тому що тип вона дещо нагадує його улюблений Scarlett і, як це, Rebecca дуже багато в обличчі темних костюмів зі скручуванням. Я не розумію, я не маю Емма Робертс, але цей YSL костюм все ще повинен рости.