Татуювання знаменитостей

Частина І тут.

Крихітний символ на руці Вайнони Райдер, точного значення якого я так і не дізналася (і було б цікаво).

Татуювання знаменитостей

Зірки часто роблять татуювання у вигляді справжніх зірок (тих, що на небі). Під час прогулянки Лондоном стильна Ферн Коттон розчарувала багатьох, продемонструвавши не дуже вдале татуювання із зіркою та дрібними листочками, що її оточують.

Татуювання знаменитостей

Незважаючи на всю зовнішню «мішуру» в душі, Ніккі Мінаж дуже релігійна особистість, про що часто говорить в інтерв'ю. На її руці напис китайською мовою: «Бог завжди зі мною».

Татуювання знаменитостей

Модель Ізабелі Фонтана зробила татуювання на честь свого первістка Сіону, доповнивши ім'я хлопчика крилами, що означає, що для своєї матері він буде найкрасивішим ангелом за будь-яких обставин.

Татуювання знаменитостей

У червні 2011 року 20-річна Демі Ловато зробила своє n-е татуювання. Це був хрест на правій руці трохи нижче мізинця, про який співачка поспішила розповісти журналістам:

"У мене на руці хрест, тому щоразу, коли я триматиму мікрофон, ви його побачите. Я дуже, дуже духовна людина. Я вірю в Бога, я християнин. Так що може бути краще, ніж поставити хрест там, де його завжди можна побачити і попросити Господа про допомогу?»
Татуювання знаменитостей

Рука матері Зої Кравіц, Лізи Боне, обвита навколо змії середнього розміру.

Татуювання знаменитостей

Я не знала, що серед зірок так багато віруючих. Якщо ці татуювання дійсно так багато значать для своїх власників, то це в принципі непогано (хоча кажуть, що Біблія це не схвалює), але якщо все це дурна мода, то я не знаю, що сказати... Ніккі Хілтон не свята, як її сестра, але вона молиться від гріхів через дзеркало, дивлячись на потилицю (а навіщо там робити таке татуювання?).

Татуювання знаменитостей

Жодна тварина в світі не є такою милою для Леоне Льюїса, як кінь. На спині вона попросила зробити татуювання чотиривірш про прекрасних коней.

"Цей катрен про коней. Один рядок – це цитата, а решту я написав сам. Там написано, що коні послані в світ Богом і дають нам крила, тому їздити верхи на коні – це все одно, що скакати галопом по небу».
Татуювання знаменитостей

Келлі Осборн вже двадцять разів пошкодувала, що зробила татуювання, але видаляти їх не збирається. Бувай. Одним з найбезглуздіших, на думку співачки, є два черепи - на правій і лівій нозі.

Татуювання знаменитостей

У Меган Фокс не так багато татуювань, як у Келлі, але 8 – це щось. Одну з восьми вона ледь не видалила (портрет Мерилін Монро), але татуювання у вигляді двох хвиль їй дуже подобається і позбавлятися від неї не планує.

Татуювання знаменитостей

Навіть якщо Мінка Келлі не жила в СРСР, червона зірка завжди з нею.

Татуювання знаменитостей

Крихітна метелик Леа Мішель.

Татуювання знаменитостей

Майбутні батьки Ченнінг Татум і Дженна Девон можуть похвалитися такими ж татуюваннями перед іншими зірковими парами. Актриса попросила написати на її нозі фразу "пліч-о-пліч", але Ченнінг поклав її ближче до серця.

Татуювання знаменитостей

Це татуювання Крістіни Агілери було зроблено 2 червня 2003 року, коли її стосунки з Джорданом Братманом тільки починалися. Напис червоним кольором "Te Amo Siempre" перекладається як "Я люблю тебе завжди", а в центрі - ініціали її тепер уже колишнього чоловіка. Кріс не має наміру позбуватися татуювання.

Татуювання знаменитостей

«Чому так модно розмальовувати себе чорнилом? Жахливо, що татуювання сьогодні в мейнстрімі", - каже оскароносна Гелен Міррен, яка зробила своє перше і останнє татуювання в молодості, причому на п'яній лавці.

Татуювання знаменитостей

Тату "883" Пенелопи Крус, яка захоплюється нумерологією, на її думку, має приносити удачу. 8 і 3 - це її щасливі числа, і вона зробила ще одну вісімку посередині як знак нескінченності. «Нескінченна удача» – ось сенс цього натільного живопису.

Татуювання знаменитостей

Джеймі Кінга впізнають ззаду.

Татуювання знаменитостей