2443
♪ ♪ ♪
Мілтон Грін - як один, так і ворог Марилін Монро - взяв багато красивих фото дайви. Він був справді талановитим і в'язаним, що привернув увагу актора, звикли до навколишнього середовища кращих з кращих. Він був, хто допомогла Монро зламати з шкарпеток кіностудії «ХХХХ ст Фокс» і створити власну виробничу компанію, хоча, як і більшість людей, які перебували біля зірки, Мітон був просто хорошим провідником грошей актора. Спочатку вона не помітила (або не хочу помітити), зателефонувавши до Зеленого її найближчого друга. Незабаром Марілін з'ясував вільне завантаження і усувається з неї соціального кола.
Але все почалося для цих двох не так поганих: в 1949 році Марілін і Мілеттон почав легко ваф, пізніше вони зламали і, зустрічаючи кілька років пізніше, не залишали один одному. За довгий час Greene супроводжує акторку на всіх своїх поїздках, фотографуючи красу з камерою. Брат фотографа, в свою чергу, подав Монро з усіма лікарськими засобами, які вона необхідна. Так вони жили разом з миром і гармонією протягом декількох років до Маріліну реалізував, хто був хто. Після смерті актриси Мілтон опублікував багато своїх фотографій і розповів прес про те, хто був улюблений світ і який складний характер, що вона мала.
Міні фотосесія в будинку Марілин:
Я думав, що я вже бачив їх, будучи в бізнесі, я працював з багатьма моделями і акторами. Але я ніколи не бачив нікого з таким тоном у голосі, доброті та ніжності.
Якщо вона побачила мертву собаку на дорозі, вона торкалася. Вона була настільки чутливою до всього, що вона повинна постійно стежити за тоном її голосу, щоб не відірвати її. Навігація Я виявив, що вона була щитовидною людиною, вона може бути щедрою і доброю, а потім вона стала повністю протилежною.
"Сісти в чорному"
р.
Марин і Марлон Брендо:
Р
Фотосесія в балетній сукні, замовленій Greene (надалі виявилося не впилювати Марілін в розмірах):
На студії фотографа:
Р
Монро як гіпс:
Місто виїзду:
Р
, Україна
«Затишна фотосесія» в білому терамі:
Р
- відео
На другу будинок:
р.
У гардеробній кімнаті:
На відпочинок:
Р
3617647р.
У барбермагазині:
Знову в студії Milton Greene:
4822599
Рекламні фото для фільму «Принц і танцюрист»:
Весілля Маріліна і її третій чоловік Артур Міллер
Але все почалося для цих двох не так поганих: в 1949 році Марілін і Мілеттон почав легко ваф, пізніше вони зламали і, зустрічаючи кілька років пізніше, не залишали один одному. За довгий час Greene супроводжує акторку на всіх своїх поїздках, фотографуючи красу з камерою. Брат фотографа, в свою чергу, подав Монро з усіма лікарськими засобами, які вона необхідна. Так вони жили разом з миром і гармонією протягом декількох років до Маріліну реалізував, хто був хто. Після смерті актриси Мілтон опублікував багато своїх фотографій і розповів прес про те, хто був улюблений світ і який складний характер, що вона мала.
Міні фотосесія в будинку Марілин:
Я думав, що я вже бачив їх, будучи в бізнесі, я працював з багатьма моделями і акторами. Але я ніколи не бачив нікого з таким тоном у голосі, доброті та ніжності.
Якщо вона побачила мертву собаку на дорозі, вона торкалася. Вона була настільки чутливою до всього, що вона повинна постійно стежити за тоном її голосу, щоб не відірвати її. Навігація Я виявив, що вона була щитовидною людиною, вона може бути щедрою і доброю, а потім вона стала повністю протилежною.
"Сісти в чорному"
р.
Марин і Марлон Брендо:
Р
Фотосесія в балетній сукні, замовленій Greene (надалі виявилося не впилювати Марілін в розмірах):
На студії фотографа:
Р
Монро як гіпс:
Місто виїзду:
Р
, Україна
«Затишна фотосесія» в білому терамі:
Р
- відео
На другу будинок:
р.
У гардеробній кімнаті: