Павич павук

Якщо ви не любите комах, не дивитесь на макро фотографіях цих екзотичних павуків, знятих австралійським фотографом Юргеном Отто.

Похід по дереву, ентомолог Otto прийшов на незвичайний крихітний комах.

Вчений каже,
Коли я прийшов до Сіднея, я був нудний з нічого до фотографії. Поки я бачив, що павутинка. Він, мабуть, найкрасивіший у всьому світі.
Офіційне найменування адресного об'єкта - Маратус Волонс. Тільки 4 мм. Тим не менш, він здатний бігти і стрибати дуже швидко.

Цей павук має незвичайний погляд на півень. Так само, як чоловічі птахи мають шикарний і яскравий хвіст, тому чоловік цього павука має різнокольорові муфти, які грають в відтінках апельсина, жовтого, зеленого і синього кольору. Вони піднімуть вболівальнику, демонструючи неймовірну буйку кольорів і приваблюють жінок.

р.

3610Р. 4200Р.

Юрген Отто вдалося взяти макрознімки австралійських павуків під час пологів. Процес залучення жінки дуже цікавий. Самець стоїть на нозі, гойдалки з боку до бока, відтворивши її таким чином. Але якщо жінка не любить танцювати, чоловік може стати її жертвою. Навіть якщо ви страждаєте від арахнофобії, чарівний танець павук півень не залишить байдужим.