К Великому Гэтсби

Warner Bros. опублікував перші плакати для фільму The Great Gatsby. Постери зображують шість ключових персонажів в іммортичному романі Фицгеральда з оригінальними цитатами автора, які дуже точно характеризують кожного з персонажів. Головну роль у фільмі буде відіграний Леонардо ДіКапіріо, а в ролі його улюбленого буде Карі Мульліган, образ якого прекрасно вписується в атмосферу фільму в дусі Арт-деко. Режисер фільму був неординарний Баз Лурманн - він вже встиг показати нам свої навички в фільмах «Моулін Руж» і «Ромео + Джульєт» (також з DiCaprio в ролі заголовку), тому слід очікувати від «Великого Гатсбі», в першу чергу, приголомшливий пейзаж, розкішні костюми і атмосферу вічного свята.

Leo DiCaprio як jay gatsby

Чи не ми йдемо до минулого? Чому? Ви можете

Догляд за муліганом як Daisy Buchanan

У нашому житті, найкраща жінка для жінки, щоб бути гарним фольгом.

Приголомшлива Joel Edgerton як Tom Buchanan

Вони були щирими в їх безтурботності, Том і Дайсі - вони без посилання на совість руйнували життя і долі, а потім приховали за своїми грошима, за їхню фривольність ...

Isla Fisher як Myrtle Wilson

Привабивши переповнену життєздатну енергію, так як якщо у всьому її природі змащений невибагливим вогоньм, готовий в будь-який момент розірвати полум’я.

Tobey Maguire як режисер Нік Каррауей

Відновлення в суді є запорукою невичерпної надії ... Я повинен визнати, що ця толерантність має ліміти.

Elizabeth Debicki як Jordan Baker

Я просто чув неймовірну історію... Але я дав мій слово, я не сказав нікому, тому я не кажу вам.

Нагадуємо, що прем'єра Великого Гатсбі була запланована на в’язках з грудня поточного року, але для невибагливих причин її перенесли на шість місяців. Отже, будьте пацієнтом і підрахуйте дні — в Росії показ фільму починається 16 травня 2013 року.