Gangnam стиль

Південнокорейська рапер Саі закінчується 2012 на виграшній замітці - його феноменальний хіт "Gangnam Style" витримав більше мільярдів переглядів на YouTube. Перед тим, як вірусне відео досягло такої успішності (вірусне відео є матеріалом, який розподіляється без рекламної підтримки через добровільне розміщення користувачам на своїх сторінках, посилання на обмін відео, твітів, вподобань тощо).

На YouTube 15 липня і дуже швидко завоював титул найбільш перегляданого відео на цьому ресурсі, перехопивши відео Justin Bieber, Madonna та інших популярних поп- фігур. У день передбачуваного кінця світу (який безпечно пропущений нас), кількість переглядів хіта Cy перевищило мільярди. На момент написання він вже мав 1,0020,46450 переглядів. Подумайте про цю фігуру: виходить, що «Gangnam Style» дивився одним в шістьох мешканцях Землі! Здається, що навіть іноземці переглядають відео спекотної корейської merry man - як ще пояснити таке швидке збільшення кількості переглядів?

У недавньому інтерв'ю Cy сказав, що він все ще знаходиться в невеликому ударі від несподіваного хіпа навколо його відео, а в той же час зазначив, що він не хоче залишатися виконавцем одного удару.

«Я не думаю, що будь-яка інша пісня ніколи не зламається, але це не всім, що я можу. й
Незважаючи на свої вимоги, Інші відеоролики Cy набагато популярніший. Його другий удар, прямо зараз, має лише понад десять мільйонів переглядів за два роки. Але для художника з Південної Кореї це ще вражаючий малюнок.

Право зараз також досить життєрадісна пісня, Cy тримає штамп.