Тенденції 2012

Рік 2012 р. розраховує останні дні і менше тижня на нашій планеті, яка зробила повну революцію навколо Сонця, новий рік 2013 прийде. За традицією у спадку від наших предків ми почнемо новий рік з новими речами. Старі, особливо ті, які не були успішними, ми залишимо в вихідному році. У зв'язку з проблемами, боргами, ненаповненими планами і ненаповненими снятами, я пропоную втратити деякі модні тенденції, які протягом 365 днів вдалося змочити очі, що вони стають поганими.

1 999 р.

Незважаючи на те, що це не верхній і не список, перше місце я все ще присуджено спідниці в підлогу. Цей шматочок шафи, здається, мати всі. І якщо самі ці спідниці нешкідливі, то їх дика популярність приводить божевільний. Я сподіваюсь, що 2013 буде мати дивний на нас і модистів приховувати максі спідниці (особливо плісені), де ніхто не знайде їх.

Хрести. Все і все. Друк на одязі, тату, сережки у вигляді хрестів, браслетів і намисто з хрестиками, кільцями та іншими аксесуарами ... Перетин перестав бути ідентифікований виключно як creed, і тепер поп культурний феномен. Хоча більше хрестів, ймовірно, дратує тільки простір. Який експлуатується не тільки науковцями і наукою, але і модологами.

(Багато)

р.

Сукні/кофти/Базка куртки. Він був дуже красивим і елегантним трендом, який знежирив жінок з вузькими стегнами. Але через деякий час Баск став частим гостем в шафі занадто багато модниць. Крім того, мутовані за розміром, перетворюючи практично в повноцінну спідницю.

Я не знаю, хто і в яких обставинах вирішив, що спідниці / сукні "рибський хвіст" прохолодно. І чому ця дивна і дуже страшна тенденція була підтримана. По-перше, ми відвертаємось, більшість дівчат, нехай дуже модний і красивий, далеко від ідеальні параметри. Це не погана річ, але це не причина показати свої недоліки. Хто хоче подивитися на неопалені ноги, погладжувати під час ходьби, потворні коліна (до речі, я повністю згоден з Люаном про жіночі коліна, вони краще приховати), відштовхується блідо колір шкіри, і в цілому... Нехай цей жахів-горр загорнути в вогонь пекла і ніколи не повернеться до моди.

Взуття на танкетці ... По-великим, немає скарг про цей тренд. Але, як і у випадку спідниць на підлозі, просто втомилися. Я можу сказати про Тимберленд. Який, звичайно, дуже комфортний, але вони йдуть кожен другий не просто модниця, але в цілому людина. Особливий випадок з точки зору взуття є улюбленими модними блогерами завантаження Джеффрі Кемпбелл. З ними час зупинятися і переїхати на щось інше. Вам не доведеться йти далеко. У цьому ж Campbell щороку настає нова лінія взуття з чимось цікавим, що не на всіх, як боти, які кожен самоогляд модний блогер має.

71111.

р.

Наприкінці мега-trend 2012 року в галузі зачіски – поголені храми. В першу чергу вона була рідкісною серед танців та інших неформальних юнаків. Тоді знаменитості стали інфікованими і тенденція перейшла до маси. Смішні, веселі, але досить.

Це його. Я сподіваюся, що я не був занадто суворим і сказав, що я мав. Якщо ні, напишіть параметри в коментарях.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное