Коди

Я недавно отримав дуже цікавий лекцію, який називається "Facecode, або як знайти свій стиль". Я надихнула ідею, що кожен з нас може знайти свій унікальний стиль, дивлячись на власні риси обличчя. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Може бути, після читання коду нашого обличчя, ми нарешті спробуємо на те, що природа дала нам і розслабитися.

Насправді, нічого не потрібно нічого не забувати, якийсь стиль вже зашифрований в нас, головне зрозуміти, побачити і проявляти. Сьогодні буде присвячено драмі.

В цілому є шість напрямків стилю:

1. драматичний стиль

2. наївна романтика

3. натуральний стиль

4. Класичний стиль

5. романтичний стиль (комплекс романтики)

6. спортивний стиль

Почнемо з картиною.

Я не думаю, що ми маємо Міла Євович.
Міла має виражене обличчя драматичного типу, яке характеризується певною монументальною фактурою, має вигнуту лінію брів, яскраво окреслену мишею на її лобі. Носінь досить масивний, кінчик спрямований вниз, злегка зависає. Макіяж яскравий, але не зайвий, навпаки, підкреслює фактуру і рельєф обличчя. Зображення відчуває динаміку, пульсацію життя.

Ось ще одна картина для порівняння.

Сame Mila, але в дещо спрощеному варіанті. Зачіска безформна, особа плоска, не тиснена, не існує. Але так як це реклама тону для обличчя, акцент робиться на гладкості шкіри моделі, тому для такої помилки можна пробачити Л’ОРАЛЬНІ стилісти.

Зазвичай драматичні моделі з'являються на рекламних плакатах косметичних брендів. Вони привертають увагу обличчя, добре запам'ятовуються. Людина не повинна бути пропорційною, правильною. Деякі родзинки можуть бути великими нісами, глибокими або широкими очима, сливими губами і т.д.

Ще один яскравий власник драматичного обличчя Eva Longoria. А до речі, обличчя бренду L'OREAL.

Вигнута лінія брів, чіткий контур губ, рельєфний ніс, легкий півсмішка і продуманий вигляд обов'язково привертають увагу до моделі. Мені здається, що певна вишуканість і витонченість образу дано лаконічним шкіряним рукавичким в рамці. Ця дівчина є обов'язково зіркою урочистого вечора, який на даний момент думав про те, що подарувати їй перевагу в наступному танці.

драматичний стиль відрізняється чуттєвістю, багатством і сексуальністю.

Яскраві приклади зірок драматичного стилю будуть, звичайно, Анджеліна Джолі, Софії Лорен, Моніка Белучія.

Якщо ви визнаєте себе в цьому образі, і хочете виглядати сексуально, чутно, але не пішли, то ви можете розшифрувати Інтернет на тему кращих зображень Анджеліна Джолі, Mila Jovovich або Miranda Kerr. Їх стилісти не тільки їсти хліб.
Я даю вам деякі приклади.
Нижче наведено фото Ангі з останнього Оскара. Я думаю, що тільки лінь не бачив цього малюнка. УВАГА! Анджеліна і її нога)

Р

Jolie зображень розкішно, ми бачимо
оксамитовий
великий півень
глибоке різання
асиметрія грудей
люкс

Тепер кілька зображень Victoria's Secret Angel Miranda Kerr:

р.

Помилки
шемале
плеч-форма
фlickered
напівпрозоре взуття

шкіра-лист
Точний контраст між максі і міні
свінгери

Таким чином, драматичний стиль характеризується такими формами:
щільно
мастурбація
корсети
асиметричний
глибоке різання
мініатюри
Мали
загострені форми, такі як ковзани на куртку
високий комір

Не існує строгих критеріїв для креслення, це може бути як невеликим горохом, так і геометричним абстракціям, головне - ще форма і матеріал.
Для матеріалу це може бути:
оксамитовий
атласне
шовк
шкіра
хутро
лаціна
свінгери

Це приклад костюма Jacquard. Я не мав ідеї, що цей жакард виглядав так.
Кольори повинні бути насиченими, соковитими, насиченими, розкішними, чи це бордовий, смарагдовий пурпурний.
Запустіть трохи через аксесуари, оскільки вони часто грають ключову роль у формуванні образу. Повідомляємо, що вони дають йому деяку повноту.
Почати з взуттям.

Ця пара від Christian Laboutin's new 2013 collection. Має досить лаконічну форму, всі родзинки, звичайно, в обробці. Спірки принесуть агресивність і невагомість.

Альдо зчеплення. Ось, звичайно, весь перець в шипках і застібка, стилізований в якості кнукле. Дуже сміливе рішення.

р.

Juzt Доступ Ексклюзивні кільця геометрично формовані.

Примітіть масовий годинник від американського дизайнера Майкла Корса, у формі і розмір дуже схожий на чоловіків, з тонкими гострими позначками замість чисел. Тим не менш, годинник виглядає досить жіночним завдяки елегантним кристалам, що межують діал.
В цілому породні красуні зазвичай завжди драматичні.

У черговому пості я хочу розповісти про наївні романтики. Я думаю, що вони чудові істоти.