Фотографія диких тварин

Фотограф Ануп Шах взяв новий підхід до дикої фотографії. За допомогою прихованих камер, що розкручується як камінь, він зумів створити унікальні зображення диких тварин у тісному діапазоні. У своїй роботі Шах намагається показати нам тваринам, яким ми ніколи не бачили. Він хоче наблизити глядача до дики, щоб вони почували себе, що вони є частиною пакету.

У своєму новому проекті «Serengeti Spy», фотограф пішов на африканську саванну в Серенгеті і Массаї Мара. На момент зйомки, Ануп контролює те, що відбувається з фургона його автомобіля і контролює кнопка відключення від відстані. Для того, щоб зробити один драматичний постріл, він повинен чекати годин. Ви повинні мати неймовірне терпіння. Але варто.

р.

Під час очікування, Шах вдалося захопити тисячі дивовижних фотографій, які пізніше з'явилися в його книзі Serengeti Spy: Прихована камера Перегляд рівнин Східної Африки. У ній він показує тварин у своїй природній звичаї, зберігаючи основне правило - ніколи не заважати в житті тварин, не лякати їх і не приваблювати спеціальних ями.

З своєї роботи Ануп Шах говорить:
Це життя на рівнині, з усіма його динамікою, жорстокістю і життєдіяльністю, яка заряджається навколо. Читачі буквально прийдуть обличчя до обличчя з гінасом, дивляться своїми очима, як вони живляться, вбити, бачити зв'язок слонів в водяному отворі, гра маленьких левів на гордість, стрибаючи через дикий ярус, кумедні мавпи, які знайшли камеру і подивилися безпосередньо в лінзу і cheetah збивається під хвіст безпосередньо в рамку.
Багато з цих тварин насправді помітили камеру, вони були дуже зацікавлені в тому, щоб перейти до неї і вивчити його, і коли вони чули звук налаштування камери і фокусування, вони стали ще більш цікавими і навіть спробували грати з камерою. Це перш за все візуальна подорож по африканських рівнинах, але я сподіваюся, що підписи я написані практично для кожної фотографії дадуть їм ще більше відсотків. Я спробував розповісти про всі цікаві речі, які трапилися мені під час своєї поїздки в Африку, і під час роботи над проектом.

р.

Габаритний зображення