Випадкові зірки

Позбутися від зайвих кілограмів на Новий рік є вирощений сон багатьох дівчат, але героїні цього посту не побажають за це, бо над минулим 2012 року вони принесли своє тіло в таку форму, що всі відомі газети писали про це. Не дивлячись на те, що погляди цих дівчат завжди спрямовані тільки вперед.

Дженні Гарт (-9кг)

“40 років – новий 30”, – розповідає Бліверлі пагорби 90210. Для неї ці слова не є порожнім звуком, тому що Jenny пішов в минулі 11-річні відносини з її екс-людією і тепер вона відчуває себе як 29 знову. Після розлучення мама трьох дітей вирішила, що втрата ваги буде позитивно впливати не тільки на її фігуру, а й на внутрішньому стані, який після укладення з Петром Фацинеллі значно подрібнить.

«Після розлучення я відчув, що частина мене була мертвою, і я просто потрібно, щоб позбутися від неї. Так я втратив 9 кілограмів. Я почав доглядати за собою: їсти менше, переїжджати більше кокосової води. Я не збираю задоволення їсти млинець в день.

Келлі Кларксон (-14кг)

30-річний поп-символ має весілля на носі і готовий до неї! Дівчина втратила 14 кілограмів через інтенсивне тренування та контроль над харчуванням. З фото ви не відразу помітите зміни в фігурі Келлі, але її обсяги дійсно зменшилися.

Шарон Осборн (-13кг)

Напередодні 60-го дня народження і народження її першого онука, Шарон вирішив слідувати прикладом дочки Келлі. Упродовж декількох місяців панс. Осборн втратив 13 кілограмів на дієті Аткінс і просто отримав неймовірно високий рівень! У листопаді осборн був видалений грудьми через високий ризик раку. Але як і всі члени цієї знаменитої сім'ї, Шарон не втратив серця.

«Я поборовся з моєю вагою все моє життя. Я був як жахливим жиром, так і крихітним, але перед ювілею вирішив, що це час, щоб отримати свою вагу до нормального. Я не хочу бути молодшим або більш красивим, я просто хочу бути здоровим і насолоджуватися, будучи навколо людей.

Маргарет Рілі.

26-річна актриса втратила два розміри і абсолютно щаслива з результатом.

«Я не збираюся отримати занадто тонкий і експериментувати з тілом. Я вже досягла цього.

риганна

В той час як Ріанна не може зрозуміти, як вона зуміла втратити вагу без зусиль, прес нагадує слова колишнього і тепер поточний хлопець співачки, Кріс Браун, який після складання з Rea сказав, що незалежно від того, як тонка вона втратить, вона все ще залишиться жиру. Хоча такі заяви не повинні бути здивовані, тому що другий день виявилося, що Кріс зазвичай не завадить жінкам, які він підтвердив свій коментар щодо всіх жінок, які помітили, що він став болючим тонким:

Я дуже плутав коментарі, які я став занадто тонким! Ось половина вас, віскі, супер жир і неймовірно жир! Я завжди танцюю і навчання! Це називається провідним здоровим способом життя. Деякі люди повинні закривати свої роти і піти на біговій доріжці. Я можу навіть почувати ваші недоліки через коментарі.

Звісно, в своїй парі для досягнення взаємності не повинно бути чоловіка, але жінка, і Ріанна втратила вагу абсолютно свідомо. Любов зла, ви будете любити Кріс Браун.

Челсі

Реальна зірка на MTV втратила 52 кілограми. Запис, хоча.

Я ніколи не вірю, що я можу змінити, як це, але, як тільки я уявляв, що я хотів би бачити себе, він працював. Я почав в тренажерному залі і пішов з суворої дієти з високим вмістом.

Міранда Керр

Красива модель ніколи не скаржалась про надмірну вагу, але народження дитини природно вплинула на її ідеальні фігури. Проте, незабаром малюк Фальн буде два роки, і його мама знову худне. Міранда вдалося схуднути в цьому році завдяки йога, належному харчуванню і хорошим генам.

Хлое Кардашян

За даними цього телевізора, вона втратила 9 кілограмів всього за 20 днів. Секрет Chloe простий - вона ate Light страви, приготовані персональним шефом.

Аішваря Рай

Мисливець світу в 1994 році, зірка Боллівуд і улюблена з усіх Індії в миттєвому ставленні. У ЗМІ, її вага отримала після народження своєї дочки була безперечно критичена, і шанувальники, які подолали її лише за її красу, відвернулися від неї. У той момент Раї відчував, що її світ виповнилося і почав інтенсивно займатися фітнесом, що більш-менш допомогли, але не стільки, скільки я хотів би, і 39-річна актриса вирішила залишити світ кіно на деякий час. Цей вибір був непросто для неї, але материнства для Aishwarya, як для більшості жінок, приходить перший.

«Матильність – радість, блаженство, диво. Коли моя дівчина посміхається, я відчуваю, що мені не потрібно нічого іншого.

Я також втратив вагу цього року...

Ліндсай Лохан

Мілі Цир.

Kate Вінслет

Демі Мур.

р.