2118
Михайло Дуглас
Скотт Торсон, який в один раз мав довгий кар’єр з поп- легендою 70-х Валентино Ліберце (або просто Liberace), є дуже застарілою відмовою Михайла Дугласа, щоб познайомитися з ним, щоб розповісти про фільмову адаптацію його мемоору «Бінд Канделабрас» (Дугл грає Стівен Содегберг Ліберцес в цьому фільмі, а роль Скотта Thorson буде грати Матт Дамон) і багато іншого. Торсон був діагностований з раку прямої кишки в серпні, і він сподівався, що Дуглас, який вдалося збити рак горла, підтримав його і радить йому. Але Дуглас не поговорив з Торсоном, і його агент дав Лібераце категоричною відмовою від його запиту.
Scott Thorson сьогодні
Торсон і Лібераце
«Все, що я хотів, щоб михаїл дав мені деякий час і підтримувати мене в боротьбі з моєю хворобою», - сказав Скотт Торсон. Але я відразу ж розповіли, що це неможливе, яке мене здивує. Я не запитав багато... Я не знаю, якщо я живу, щоб побачити прем’єру фільму в травні. . . ?
Коли Михайло Дуглас був загиблим раком, багато людей підтримали його. Я хочу вірити, що він відмовився від Thorson за хорошу причину, інакше його дія може бути викликана потворними.
Дуглас заморожує від хворого Thorson, але продюсер фільму «Бінд кандельаб» Джеррі Вейтрауб не так дзвонив. Трансон заявив, що він назвав його і симпатізував його гранатом.
Scott Thorson сьогодні
Торсон і Лібераце
«Все, що я хотів, щоб михаїл дав мені деякий час і підтримувати мене в боротьбі з моєю хворобою», - сказав Скотт Торсон. Але я відразу ж розповіли, що це неможливе, яке мене здивує. Я не запитав багато... Я не знаю, якщо я живу, щоб побачити прем’єру фільму в травні. . . ?
Коли Михайло Дуглас був загиблим раком, багато людей підтримали його. Я хочу вірити, що він відмовився від Thorson за хорошу причину, інакше його дія може бути викликана потворними.
Дуглас заморожує від хворого Thorson, але продюсер фільму «Бінд кандельаб» Джеррі Вейтрауб не так дзвонив. Трансон заявив, що він назвав його і симпатізував його гранатом.