645
Сім'я Бихумовова
Здавалося б, логічно, що після завершення контракту з Американським клубом «Галаксі» Девідом Бекхемом і його родиною буде поселитися в рідній країні – в Лондоні (за останні інтерв’ю, Заки сказали, що він не шукає активних футбольних заходів, і воліє бути тренером, не гравцем). Тим не менш, футбол не поспішає відпустити Давида. Нещодавно було відомо, що футбольний клуб Shanghai Shenhua, членом Китайської супер-ліга, запропонував Beckham прибутковий контракт. Якщо Девід погоджується працювати в команді з вузькими гравцями, він буде оплачено £ 250,000 на тиждень (попередній!), і його дохід від меркандайзингових угод зросте до £ 20 мільйонів.
Вікторія любить дружину Декамбриста: де доля її чоловіка вона буде слідувати йому.
Для дружини Давида, Вікторія Бекхема, що переходить в Китай, також має свої переваги. У неї буде можливість просувати бренди – одяг, нижню білизну, парфуми в країні мільярдів і півдня! Азійський ринок нерозгорнута незаймана земля для продуктів «від Beckhams».
Р
У Шанхаї є робота як для Девіда, так і для Вікі
Тим не менш, Девід ще не дав остаточного договору з Китаєм клубом, оскільки він має кілька більш прибуткових пропозицій - від Монако, Бразилії та Росії (Анджі?).
"Я можу розглянути себе щасливим", - сказав Давид Sky Sports News. У 37 років (що досить поважний вік для футболіста), у мене є багато пропозицій.
Вікторія любить дружину Декамбриста: де доля її чоловіка вона буде слідувати йому.
Для дружини Давида, Вікторія Бекхема, що переходить в Китай, також має свої переваги. У неї буде можливість просувати бренди – одяг, нижню білизну, парфуми в країні мільярдів і півдня! Азійський ринок нерозгорнута незаймана земля для продуктів «від Beckhams».
Р
У Шанхаї є робота як для Девіда, так і для Вікі
Тим не менш, Девід ще не дав остаточного договору з Китаєм клубом, оскільки він має кілька більш прибуткових пропозицій - від Монако, Бразилії та Росії (Анджі?).
"Я можу розглянути себе щасливим", - сказав Давид Sky Sports News. У 37 років (що досить поважний вік для футболіста), у мене є багато пропозицій.