939
Жерар Депардье
Володимир Путін не кинув слова на вітер: він обіцяв російського громадянства Джерард Депардієву - дав Депардієве громадянство. Тепер французький актор, який невпинно відмовляється від рідного громадянства, не залишить «цитізування світу». Нагадаємо, що Депардієв захопив прем'єр-міністр Франції Жан-Марк Айроу, який критикував бажання актора залишити країну. Депардієв заявив, що він не потребує Французького громадянства. Монсієв Герард був впевнений, що принаймні три країни зустрілися з відкритими зброєю: Чорногорія, Бельгія та Росія. Поки що Росія запропонувала Депарієве громадянство.
На офіційному сайті Кремля (kremlin.ru):
р.
Успішний винороб, Депардієв вирішив, що його головна держава Франція опинилася занадто багато податку на бізнес У відповідності з пунктом "а" статті 89 Конституції РФ зобов'язувати заяву про вступ до громадянства РФ Депаріє Герард Xavier, народився в 1948 р. у Франції
Раніше Володимир Путін підтримав Ґерард у своїй непростій справі. За словами президента, зміна громадянства актором не є підставою для того, щоб сумніватися на рідній Франції.
Я знаю, що Депардієв вважає себе французькою на серці. Він любить свою країну і живе своєю культурою. Це складний час для нього, але він закінчиться.
2064952 Р
ДБЖ подарує допомогу без громадянства
На офіційному сайті Кремля (kremlin.ru):
р.
Успішний винороб, Депардієв вирішив, що його головна держава Франція опинилася занадто багато податку на бізнес У відповідності з пунктом "а" статті 89 Конституції РФ зобов'язувати заяву про вступ до громадянства РФ Депаріє Герард Xavier, народився в 1948 р. у Франції
Раніше Володимир Путін підтримав Ґерард у своїй непростій справі. За словами президента, зміна громадянства актором не є підставою для того, щоб сумніватися на рідній Франції.
Я знаю, що Депардієв вважає себе французькою на серці. Він любить свою країну і живе своєю культурою. Це складний час для нього, але він закінчиться.
2064952 Р
ДБЖ подарує допомогу без громадянства