Еволюція стиль Cheryl Cole

Простий стиль як яскравий світло. Ускладнений, але його не можна побачити. (Анатол Франція)

Але є те, що ні ви, ні я, ні французький письменник, якщо він живий, не змогли помітити: в її простому стилі ця жінка немовлята добре. Cheryl Cole, який почав свою кар'єру десять років тому, розглянувся прямо перед нашими очима, перетворюючи від медіокрему дівчину, яка засмагла в дівчину групу в яскраву, самодостатню і стильну жінку, яка займається сольною кар'єрою. 29-річна англійська жінка змусила всіх зусиль і стала тим, хто імітував і мріяв.

2003 р.

Цього року було важко тих, хто відірвав, «так вона є нашим майбутнім британським зіркою!», бо, і великим, Cheryl Tweedy не виділяв від інших членів «Girls Aloud». Ні голос, ні пластик, ні стилю, не навіть зовнішній вигляд, що тепер її трубка. У віці 19 років особистість все ще формується, особливо під впливом таких змін (молодої співачки просто вчив, що великий етап, розбиття з рульових рядів офіціантів). Тому її стиль доречний - щоденно, без будь-яких претензій до будь-якої гідності. Прогулянка минулим і не помітайте...

Ніжні кольори та приємні макіяжи поєднуються з зачіскою, яка відкриває блискучий обличчя, а Черил зданий трансформується. Це той самий рік, але що різниця? Все, що я мав зробити, щоб знайти інший, більш жіночний одяг.

Такі образи часто називають «колхоз в місті», але зараз це навіть модно. Поєднання спорту і класики часто люблять Ріанну, Риту Ору і навіть Бейонце.

Ось номер! Мами краще виглядають, ніж їхні дочки. На прем’єрі «Фрея п’ятниця», tagline «Що відбувається, якщо материнські зміни тіла з дочкою?» буде цілком доречним, хоча б я б побоююся сатиновами Черіла.

, Україна

2005 р.

Через два роки, 22-річний Черил визнав, що вона була у відносинах з футболістом Ashley Cole протягом понад 12 місяців. Але не можна сказати, що все було зрозуміло без слів. Співачка почала одягатися більш сексуальною, зовнішній вигляд став більш добре зануренням, а щаслива посмішка не відійшов її обличчя. На «Бриті Нагороди» Чериль «прив'язується» зібрані чоловіки з пікантним вирізом.

На прем'єрі гордості та преюдії, майбутній панс. Зелена сукня з східними мотивами підкреслена її крихка краса. Не дуже багато славнощів.

2006–2017 ООО «Нова пошта»

Черіл і її коханця на London Fashion Week. Цибулю є помірно діловим і помірно гламурним. За цей час Cole стала дуже доброзичливою з Victoria Beckham, яка також вплинула на її стиль.

Чоловік повинен дивитися, чоловік повинен бути захоплений - і кожен знає це, в тому числі Cheryl Cole. Вона залишила все в Англії і росла з чоловіком на Кубок світу в Німеччині. Щодня цибулю буде непоганим, якщо не для пари «приблизних»: напівпрозора тканина, яка зовсім не підходить, а сумочка, яка не тільки незручна, але і, інфекція, потворна.

Ашлі Коле виглядає на цій картині, обов'язково нагадує йому чудовий час, коли він осідав так добре. Поруч красива дружина, на боці красива коханка, і на поле гра, яка вам подобається і для якої ви платите багато.

Друк і червоний помада - це поєднання виграшу Cheryl на Fashion Week.

2007 р.

Черил зданий знайти гармонію з собою, зробивши стильну стрижку і повертає в темний колір волосся. Стиль також передається змінами, але не глобально, оскільки ми можемо бачити, вона все ще любить надійну вершину.

549577

Бриліант. Чериль в блискучій сукні Роберто Каваллі. Грецький стиль оформлення волосся є предметом тут. Колеса не дає патріарху сумніву, що її чоловік вірний їй, але це було в цей період, коли ромори почали циркулювати про пригоди Ашлі.

2008 рік

Черіл зношує сукню Матвію Вільямсон на червоному ковроліні. Такий поважний дизайнер і такий прохідний варіант сукні.

2009 рік

Незважаючи на те, що не існує сенсу, оскільки наступний вихід у білосніжне створення Джорджа Чакра скоригував ситуацію.

Ви не бачили, як гордість Черил - це її ще бюст? Будь ласка, - її ризиковий вибір Олександра Маккорона на її 26-й день народження.

У оригінальному міні-плаття Philip Lim на виставці X Factor. Послабляючи його, вона підтвердила її слова, що вона не жирна всіх, так як багато людей називають її, але найбільш худий.

2010 р.

У 2010 році Херсон офіційно зламав свого чоловіка. Щоб реалізувати, що той, хто подарував їй серце, сміливо загинув її, дівчина взяла більше одного року, але причастя мала позитивний ефект не тільки на її зовнішній вигляд, але і на її репутації. У 2010 році Коле названо «найбільш надихнула жінка десятиліття. й

8115689

У публіці Коля все ще посміхається, але тільки вона знає, що йде на душу. Наприклад, на Каннському кінофестивалі, 100% її думки були присвячені майбутній судовій сесії, але за зовнішнім виглядом можна сказати, що дівчина готується до весілля. У плаття Роберто Каваллі, вона була нездатною.

2011 рік

Декент у передній і не гідний у спині: Чериль в сукні Versace зловить погляд чоловіків знову

Cole wearing Stella McCartney на Brit Awards.

У неординарній сукні Stéphane Rolland Haute Couture з'явився на Cannes Film Festival.

2012 рік

«Чи не складно уявити, як одягатися і зробити. Якщо щось дивиться на когось, то це не сидить на вас. Я використовую для експерименту багато, але тепер я дізнався, щоб використовувати речі, як натхнення для створення образу, щоб налаштувати їх на мене так, щоб вони виглядали прямо на мене.