особа до обличчя.

Шотландський директор Гордон Бучанан є одним з кращих світових операторів дикої природи. Він фотографував лій і гіни в Африці, тиграх в Індії, а перший азіатський leopard в Шрі-Ланці. Головний оператор Бі-Бі-серії «Великий Діар». Директор не тільки успішно працює за камерою, але відмінно справляється з роллю ведуча в кадрі. Цього разу Бучань пішов на острів Spitsbergen – полярний архіпелаго, розташований в Арктичного океана. Головною метою фільму було документальне життя трьох полярних ведмедів.

р.

Ведмедя матері імені Ліри та її двох ліктів, Міккі та Луки, стала об’єктами його близької уваги на три сезони. Робота в скліннях, оператор отримує можливість спілкуватися дуже тісно з тваринами, які розводять холод, сніговий грунт.

27406

Бучанський ще раз зарекомендував, що можна отримати безпрецедентну ногу диких тварин. Дуже небезпечний. Разом з командою Гордон погодив заморожування вітрів, насильницькі бурі та різке падіння температури. І найголовніше, він зміг подолати страх тісного контакту з полярними ведмедями, вижити напади жінки на клітку.

Він зумів захопити тварин у природному середовищі. Результатом стала тристороння плівка, що називається «Полярний ведмед», «Сім'я та Ме».

294362.

Директор передає свої враження:

Полярні ведмеді відрізняються - без сумніву вона бажала мені на обід. Вона була настільки стійкою, шукаючи слабке місце мого притулку майже 45 хвилин. Я був тероризований, і ви можете почути серце через мікрофон. Це було дійсно сенсаційним моментом і тривожною ситуацією. Це найважчіша ситуація, яку я коли-небудь був і найгірший.

Полярний ведмедик, Сім'я і Ме заплановано на повітря на BBC2 на 7 січня.