Як визначити свій стиль за допомогою лицьового коду.

Я думаю, що я пообіцяв присвятити наступне повідомлення про наївні романтики. Зберігайте обіцянку

Я думаю, що образ наївного романтичного і не потрібно особливо описати, всі вже встигли уявити величезні очі, маленькі носи, гора рум'янок і луків, і в принципі, не помилитися.

Наївні романтичні люди, які дивляться на світ з ентузіазмом і сюрпризом, вони не поспішають в будь-якій точці світу, не пам'ятають нічого, ховаються в хмарах і ніколи не втрачають серця.

451882 р.

Якщо у вас є друг, який ніколи не приходить на час і не має ідеї, що це означає жити на графіку, то ментально одягає її в легку пишну сукню, взуття з луками, і якщо це змінює її, то перед тим, як ви реальний наївний романтичний.

Вони мають високий, дзвонити голоси, вони часто посміхаються і дають враження від дуже відкритого наївного і доброго людей. Або ж, вони є.

Перше, що приходить до розуму, коли я говорю про наївну романтичність Марілін Монро.

Широко відкривають очі, акуратно перевернуті носа, дрібні вуха, брови вигнутої форми, злегка здивовані лицьові вирази. Чуттєвий, рухомий образ.

Стиль Маріліна одягу відображає її код обличчя, тому вона виглядає так гармонійно і жіночно.

Дивитися.

знаменитості

блискавка блискавки легкої сукні.

м'яке біле плаття, обрізається за допомогою рум'яної поки

Взуття з відкритим нісом і пальцями. П'ятка низька. Зображення легко, ніжно.

р.

Люди цього типу створюють атмосферу грайливості, немовляти, кокетчі, чистоти. Наївний стиль дає образ жіночої сплетеності, пробуджує бажання, особливо у чоловіків, доглядати за ними, захистити їх.

Я не можу допомогти, але згадувати сяйво дівчина Audrey Toth, завжди молодий і позитивний.

Повітряна ефемерна сукня димного кольору підкреслює витонченість її фігури.

Шифон, приманка, хіпюра, шовк створюються спеціально для наївного романтичного.

Форми краще вибрати світло, повітряний, спідниці багатошарові або стоячі, бажано підкреслювати талії.

Не боятися луків, ніжних візерунків, мережива.

Ще один яскравий приклад стилю наїв, на мій погляд, актриса Carey Mulligan. Ви, ймовірно, бачили її в фільмі «Сенс Освіта», за роль, в якій вона, по суті, була номінована на Оскар.

Здається мені, що будь-який наївний романтичний може бути пов'язаний з крихітною, беззахисною, але дуже чарівною твариною, і зовнішній вигляд милої кальмари в цьому пострілі тільки посилює це почуття. Ніжна пастельна сукня з смішним принтом у вигляді автомобілів, як ніби намальована рукою, додає ніжності до образу. Стилісти тут, звичайно, працювали за славу.

Кольори наївні романтичні краще вибрати м'який, приглушений, природний, без різких контрастів. Я думаю, що контрастні аксесуари будуть вписуватися в образ, але одяг краще вибрати ще пастельний діапазон або будь-які інші ніжні відтінки.

р.

В цілому, шовк, світло, тече тканини ніжних відтінків з великою кількістю дрібних милих деталей є дуже річ для наїв.

Що стосується деталей, це традиційна ) для початку взуття.

Я відразу ж малюємо в голові елегантне взуття з низьким каблуком з відкритим нісом і акуратним луком або пістолетом, наприклад.

Гаманець повинен бути невеликим, елегантним, з акуратними деталями, які додадуть їй пологів.

З ювелірними виробами слід також не складнощів, браслетів, педантів і кліпів.

Краще покласти на ручку не годинник, але годинник, невеликий, на тонкій стрічці, ще краще, якщо вони без розміток, тому що реальний романтичний ніколи не знає який час це.

Я думаю, що якщо ви обираєте прекрасну сукню (Літня господиня) до наших аксесуарів, ви отримаєте дуже гарну маленьку ромашку дівчину.

, м. Київ

Я дуже люблю романтики, є деяка легкість, непередбачуваність, поезія в них), хоча іноді, для того, щоб уникнути занадто ванілі, вони хотіли б додати щось з класики або драми, чому ні?

Мій наступний пост буде зосереджений на моєму улюбленому природному стилі.