Критика вибору кіно Awards 2013

Життя знаменитостей – це свято. Нещодавно вони поєднуються на червоному килимі People's Choice Awards 2013, і сьогодні вже отримали нагороди від кінокритиків на щорічному конкурсі «Вибір критики». 18-а церемонія CCMA була проведена в виставковому залі Баркера Гангара в Санта Моніка (Каліфорнія) і стала своєрідною репетиційною для Золотих глобусів, яка відбудеться 13 січня в Лос-Анджелесі. «Ніч ночі» – «Оскар». Хто знає, можливо, є майбутніми переможцями найпрестижніших фільмів у світі за версією CCMA 2013?

Переможці CCMA 2013 в основних категоріях:

Найкраща картина: «Операція Арго»

Кращий актор: Daniel Day-Lewis для Лінкольн

Кращий Актриса: Jessica Chastain (Загальний номер)

Найкращий директор: Ben Affleck (Operation Argo)

Кращий супровід актора: Філіп Семур Хоффман (Майстер)

Найкраща підтримка Актриса: Anne Hathaway

Кращий початківця актора / акторка: Couwenjani Wallis

Найкращий акторський ансамбль – “Мій хлопець – психолог”

Кращий мультфільм: "Ральф"

Найкраща комедія: "Мій хлопець є психологом"

Найкраща пісня: Adele, Skyfall

Кращий Soundtrack: Джон Вільямс (Лінкольн)

Кращі спеціальні ефекти: життя Пі

Модний огляд з червоного килима

Я люблю jessica Chastain's стиль - її образи завжди ніжні, елегантні, в них немає флешкої сексуальності, просто невеликий натяк чуттєвості. Це те, як ви можете описати її наряд для партії CCMA, який був створений модним будинком Prada. Смугастий шкарпетковий сукню з багатим кришталевою обробкою по лінії шиї і мухкою лука на спині є відмінним варіантом для вечора Мс. Частей. Можливо, варто було привезти силует сукні до ідеального і трохи звуження спідниці, щоб виглядати трохи старше, але це просто мій особистий уподобань.

р.

Це, ймовірно, перший раз я коли-небудь сподобалося Amy Adams. Він завжди здавалося мені, що актриса вибрала наряди занадто важкою для її крихкого зовнішнього вигляду, але цей бантик від Vionnet був винятком. Незважаючи на стриману колірну гамму і досить щільну тканину, плаття здається літати і потік. Крім того, образ Ами не виглядає ретельно підготовлено і продумано, тому він відрізняється від нарядів її колег на червоному килимі і виглядає дуже свіжим.

Як jessica Chastain, Emily Blunt не залишався байдужим до створення Miucci Prada і вирішили пройти червоний килимовий наряд від Miu Miu Miu. Актор мав крем-плаття з ефектною обробкою по лінії шиї, яка перетворилася в прикрасу на спині. Цей ніжний наряд був стильний зачіска в ретро стилі і яскравий кораловий помада, завдяки яким образ вийшов цікавим і повним. "Гламур старого Голлівуду в сучасному трактуванні" є виразом, який повністю описує цей бантик Емілі Блюнг.

Якщо Eva Longoria має якийсь соціальний захід, то в переважній більшості випадків вона буде вибрати плаття без рукавів, з відкритою спиною і метровим поїздом. Він був в цьому наряді з Моніка Любільєра, який з'явився на церемонії вчора. Я люблю вибір Єви, перш за все, через колір, але я не дуже впевнений, що це плаття, яка ідеально підходить для неї. Вид з спини вражає, але вид з фронту через брак талії не зовсім успішним. Звичайно, вміла постава здатна виправити цей гріх, який Longoria успішно працює.

Amanda Seyfried на Marios Schwab. На жаль, було обмежено лише гарною мереживною тканиною на вапно. В іншому випадку я не бачу нічого хорошого в цьому наряді. Я не схожа на те, що плаття сидить на коханій господині, не схожа на алмазну форму спідниці і незаміжній колір. Для мене це наряд є невдачею, хоча я дійсно люблю Seyfried.

р.

Карамель-рожевий загальний бантик показав нам Леслі Манн в милому наряді від бренду Honor. Сукня, що складається з напівпрозорої мережива і спідниці з барокодрукованої шкіри, доповнюється рожевою шкіряною муфтою і відкритим босоном ягідного відтінку. На мою думку, таке взуття не є найбільш ідеальним супутником цієї сукні (з таким нарядом я бачу класичні круті човни контрастних, наприклад, яскраво-блакитні, відтінок), але в цілому образ виявився дуже цікавим. До нас зацікавила 40-річна жінка. Я не знаю, як реагувати, але я люблю те, що я бачу.

Якщо ви підбираєте сексуальну жінку вечору, мій голос не сумнівається підійти до шикарного джем'яного короля в сукні Jason Wu. Актриса продемонструвала нас красивим вечірнім нарядом шімінгу чорної тканини, з акцентом на талії і сексуально відкритою спиною. Ювелірні вироби з елементами золота, зачіски в ретро стилі і рубцевої помади стали ідеальним доповненням до такої сукні.

р.

У образі сучасних князів продемонстрували нас Емми Россум. Актриса, встановлена для фотографів в сукні з осінньої колекції Кароліни Герра, виготовлена з темно-синього органзи з принтом на астрономічних темах і оформлення великих прикрас у вигляді місяця і зірок на ремені і ліфи. Я не великий фанат цих казкових нарядів, тому що я думаю, що вони погані і анти-сексу, але я повинен визнати, що це Emmy плаття виглядає як мільйон доларів.

Ніна Добрев – це дуже хороші відтінки синього і зеленого кольору. Цього разу зірка Vampire Diaries з'явився на червоному килимі в сукні морської хвилі Monique Lhuillier. Але не тільки прекрасний колір здатний привернути увагу громадськості до набрання Ніни – просто подивіться на обробку, це диво! Сотні дрібних перлових пелюсток кришка суконь від лиса до спідниці, і вона виглядає просто дивовижно. Я радий, що Добрев не доповнив її наряд з помітними ювелірними прикрасами, але, тим не менш, я не залишаю відчуття, що щось відсутній у зображенні. Можливо це взуття, адже цікава сукня часто вимагає пари взуття.

Helen Hunt прогулявся червоним ковроліном в яскравому помаранчевому створенні модного бренду Philip Armstrong. Силует сукні ідеально підходить (пристойно, це пов'язано з Оленою себе і її красивою фігурою), а напівпрозорі мережива вставки дають доповнення сексуальності і блиску. Я радий, що невисока жінка, як Helen обрала сукню цього активного кольору - вона дуже добре підходить.

(Р)

Anne Hathaway є без сумніву дуже сміливою дівчиною, тому що не всі будуть любити носити таку «приховане» плаття, як це створення Оскар де ла Renta. Незважаючи на видимий стриманість, ця сукня поєднує в собі суперечливі якості - це як ніжна, так і сексуальна, і в цьому випадку стриманість виходить з питання. На перший погляд, цей наряд зданий трохи нудним (Я хотів би трохи яскравого акценту в макіяжі), але сяючий посмішка Анни повністю компенсував за відсутність насиченості в кольорі. Шукаю чоловіка!

Р

Famke Janssen на John Galliano. Актриса вибрала дуже суперечливий і ризикований наряд для заходу, але не вдалося правильно презентувати її нам. Сама сукня чудово, але вона потребує більш крихкої господині, з тоншею талією і 20-річним молодшим. Крім того, стиль наряду явно неуспішний - ювелірні вироби не підходять до сукні, а також занадто простий зачіска.

р.

Ще один день і інший красивий образ від Naomi Watts. Цього разу актриса опинилася на чорному сукню Еміліо Пуччі з грайливою прозорою вставкою в області шиї і невеликим бічним вирізом. Наряд прекрасно сидить, а сережки великих кольорових каменів прекрасно доповнять стриманий наряд. Я дуже люблю це Naomi!

Вибираємо вечірню сукню для жінки з нестандартною фігурою - це не просто, але стилісти Октаві Spencer керують нею. Сукня з японського дизайнера Tadashi Shoji з ілюстрійним ефектом виконана з темно-синього тюля і прикрашена блискучим мереживом. Це не перша співпраця Отави з японським модним будинком, і це наряд, безумовно, йде на акторку, але здається, що останнім часом всі її сукні дуже важко відрізняти один від одного.

Намагатися відреабілітати Дженніфера Лоуренса після вчорашніх святих Я погоджуюсь, що плаття чудово і ідеально підходить, але чому чорний знову? Вона не втомилася від себе? Я розумію, що чорна є вічною класикою, і вона йде до жінки в будь-якому віці, але три чорні наряди в рядку занадто багато.

Marion Cotillard в Зухер Мурад? Дуже приємний сюрприз, особливо після незліченних виходів у Dior. Я люблю цю сукню, вона виглядає чарівно, і справа Маріона не виняток - наряд костюмує її дуже добре. Однак, як правило, я думаю, що аксесуари вибирають для сукні невдало - бежевий колір підходить всім, але це плаття є винятком правила. Я б проголосували б за зчеплення і червоне або блакитне взуття.

Elle Fanning на Chanel. Це дуже дивне плаття, але це абсолютно Elle-like і виглядає божевільно. Так само йде на взуття, хоча ці черевики нічні. Тим не менш, я не скажу дівчину для такого незвичайного образу - вона тільки 14, це час для експериментів.