АФІ Нагороди 2013

Нещодавно в готелі Лос-Анджелес чотири сезони в 2013 році відбулася церемонія нагородження AFI Awards. Нагорода була заснована в 2000 році американським кіно інститутом, який на 13-му раз підвів підсумки минулого року в галузі кіно і телебачення. Цього року особливу увагу критики присуджено фільмам Лінкольн, Лесі Нержавійки, Д'янго Нечаїн, Цільовий номер один, Темний лицар: Відродження Легенди, а список кращих серіалів, серед інших, включав The Walking Dead, American Horror Story і Alien Серед його власних.

Anne Hathaway йде на Оскар де ла Проката наряди на другий день поспіль. Учора це була сексуальна вечірня сукня, але сьогодні вона вибрала свого роду ансамбль в романтичному стилі. Знімок виявився дуже суперечливим: з одного боку, наряд нагадує одяг наших бабусях, хоча, з іншого боку, рубцеві човни з милими луками освіжають і модернізують її. Але що про чорні колготки з червоним взуттям? Я думаю, що це виглядає дивним.

Під час обідньої вечірки з нагоди церемонії Анн знімався куртку і залишився в одному шопінгу. Я віддаю варіант куртки - він балансує чорні колготки, але сама сукня виглядає дуже мило.

Game of Thrones star Emilia Clarke пішов з червоного килима в сукні від Temperley London весняної колекції. Сметанно-барвне плаття з ніжною золотистою вишивкою в старому стилі доповнилося шкіряним браслетом в тон разом з легендою Маноло Благонік - Мари Джейн човни, також в кремовому кольорі. Хороший вигляд, але нічого більше.

3250Р. 3700Р.

Mad Men актриса Jessica Pare in Roksanda Ilincic. Хороший стиль, чудовий колір, але разом з просто необхідними додатковими аксесуарами (поручає нейтральне взуття). В іншому випадку це не зображення.

Ось ми йдемо! Дженніфер Лоренс в сукні НЕ чорний, hurrah! Актриса з'явилася на церемонії створення Prabal Gurung з різнокольоровою вишивкою приголомшливих відтінків і великою чорною вставкою на спідниці (Я підозрю, що вона є там, щоб виправити фігуру, хоча Лоуренс не обов'язково - з фігурою і силуетом вона є все право). Ця сукня є універсальною, так як вона може однаково належить до 20-річної дівчини і більш зрілої 40-річної, але вона виглядає дуже цікаво. Я дещо вим'язується взуттям в мережі з неоновими контрастними вставками, які призначені для надання образу ентузіазму і свіжості. Вони, щоб покласти його м'яко, a недосвідчена... Чи подобається вам?

Зірка «Похід мертвих» Laurie Holden вибрала простий класичний стиль для церемонії, що стала запорукою успіху її образу. MPE розумна довжина і білий блейзер підходить з чорними талками - що може бути краще? Розчинність і легкість класичного наряду додають відкриті сандалії і глянцевий чохол зчеплення, сережки і кільце з зеленими каменями відповідають за яскравість в наряді.

(Б)

Ще одна прогулянка Dead актриса, sultry Danai Gurira, навпаки, обрала сексуальний яскравий наряд. Danai з'явився на церемонії в тісній фіолетовій сукні з вирізом на грудях і спині і з драпірами в стратегічно важливих місцях, які дав її фігуру привабливий вигляд. Я не маю ніяких коментарів на сукні, але на взуття. Метелики з квітковим принтом є досить оригінальним вибором для коктейльного наряду, який, тим не менш, має все необхідне для існування, але ця модель взуття (в поєднанні з довжиною коліна) може скоротити навіть найдовші ніжки.

Я завжди вірю, що жінка, як Крістіна Хендрікс може виглядати сексуально в будь-якій сукні, але, очевидно, я був неправильним - це плаття L'Wren Scott явно не найкращий вибір для актриса. На більш детальному огляді друк наряду виглядає дуже мило завдяки незвичайній колірній гамі, але з афару ця сукня виглядає як родзинка в квітці. Для всієї моєї симпатії для христина я кажу не до цього образу.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Симпатична жовта сукня з білою мереживною вишивкою та чорним шовком, що занурюється від Valentino, є ідеальним вибором для 13-річної дівчини. Збережені сандалі, мінімальний макіяж і простий зачіска роблять образ Kiernan бездоганним. Ця дівчина буде йти далеко!