Арт елізія Гала 2013

Ось обіцяний бал! Щорічно напередодні Золотого глобусу нагородження відбудеться традиційне мистецтво благодійного балу «Елисій Гала». Засновник заходу – фонд, який організовує дозвілля для дітей інвалідів та допомагає йому в цій знаменитості. Ціна запрошення на м'яч варіюється від 5 до 25 тис. дол. і залежить від знаменитості, поруч з яким ви хочете сидіти (більше «ім'я» знаменитість – чим вище ціна). Таким чином, зірки на цій церемонії діють дуже дорогі і дуже красиві приманки.

Камілла Белл повністю вирівняв її прізвище - в приголомшливій сукні Кароліна Геррера, вона була основною красою кульки. У вечірній туалет стоячої органзи прикрашений санвузлом і багатьма обідами по краю багатошарової спідниці, але її головна прикраса безсумнівно є супер-оригінальним друком. Сукня-вечірка на полоці? Чому? Я ніколи не думав, що багатобарвний горошок може бути настільки органічно в куляний наряд!

Простий макіяж в ніжних тонах і класичні зачіски Camilla відмінно доповнить оригінальний наряд.

Кароліна Герра, Camilla Belle і її стилісти вдалося створити образ принцеси з казки, але в сучасному вигляді.

На перший погляд, наречена Анна Кіндрика схожа на випускну сукню для старшої школи американки, але коли актриса виходить назад, щоб показати спокусливу декольте на спині і красиву перукарню, варто кілька тисяч доларів, такі думки падають. Тим не менш, зображення в цілому навряд чи можна назвати успішним - несправність всіх нестандартних аксесуарів і їх відсутність (милий зчеплення не буде зайвим). До речі, творець цієї милої сукні смарагдового кольору - модний будинок Крістіан Діор.

Сукня була обрана сьогодні від Kirsten Dunst. Актриса вибрала створення з весняної колекції Louis Vuitton - пряма довга сукня з квадратним вирізом і відкритою спиною, прикрашеною оригінальним шаховим принтом. Я задоволений вибором Kirsten - вона незвичайна дівчина і вона потребує незвичайного наряду. Мінімалістична фурнітура, натуральний макіяж і простий утилізація успішно завершили образ.

Jamie King продовжує експлуатувати образ спокуси, вибираючи супер сексуальні наряди для червоного килима. Цього разу актриса з'явилася перед папаразию в шляпній сукні простого прямого крою без будь-яких ріжучих і ріжучих, але вона виглядала дуже сексуально. Після всього, сексуальність не голий тіло і напівпрозора білизна, сексуальність знаходиться в очах ... вміло відпустити з чорним олівцем :. І якщо немає жарту, образ Jamie вийшов, щоб бути просто відмінним, тому що добре сидячи червоні сукні, вміло доповнені аксесуарами, просто не залишає шансу на невдачу.

Julianne Hough, на відміну, вибрав дуже ніжний жіночний образ для її окулярного окантування. Дівчинка мала довга порошкова сукня з красивими вишивками бісером і склом, а також гарним поясом з прикрасою у вигляді невеликих квіткових бутонів. На мій погляд, Юліне вдалося створити гарне зображення сучасної леді Тургенів, а зачіска і ніжний макіяж тільки підтвердити мої слова.

Нещодавно Келлі Осборн радує нас своєю модою, але це плаття було великим, великим винятком. Цей стиль не призначений для фігури Келлі - жорсткий корсет затягує талією і плащами грудей, розширюючи повні руки і широкі плечі. У цьому наряді Мс. Осборн виглядає як молодий культуристів, хоча в цілому плаття виглядає добре, а його колір дивно поєднується з кольором волосся Келлі.

Алісія Вікандер - акторка, яка стала відома у всьому світі після фільму «Анна Каренана» - прогулялася червоним килимом в ансамблі з колекції Chanel минулого року, присвяченої Індії. Я не знаю, що наміри Alicia були про це наряд, але не вдалося створити образ молодої індійської жінки. Зображення явно не вистачає інтенсивного макіяжу і великих ювелірних виробів, тому чітко видно в нарядах жінок в Індії, що робить одяг схожим на саморобний (і дуже дорогий, robe). Зображення - повна відмова.

р.

Я не використовую для перегляду супер сексуального бурштину Хеард в такому скромному (за стандартами її стилю) наряди, так що для мене досить складно сприймати її в романтичному одязі з мережами і кульбабами (відтворили це мило плаття модним хаусом Валентино). Звичайно, Miss Heard виглядає сексуально навіть в цьому наряді, але я віддаю перевагу сультри і спокусливий бурштин, а також білявка бурштин.

Ashley Madekwe на Naeem Хан. Сукня виглядає чудово - обробка металевих монет, складених в красивому орнаменті, дуже оригінальна, здається, що ці монети про кільце! Однак я віддаю перевагу погляду цього наряду з спини - прикрашаючи глибокі кольори на спині. Крім того, для вдалого фронту, Ашлі не вистачає жіночних кривих ...

Rachel Bilson і її рожевий leopard від Valentino. Я люблю тваринні принти і це виглядає дуже ефектно, але я думаю, що образ Рахелю не вистачає повноти. Я ще кладаю маленьку сумочку в руках і кладемо волосся для того, щоб - випрямлявся до глянцевих пасма блиску буде відмінним варіантом.

р.

Стуси Кіблер знову доводить, що вона не тільки красива жінка, але і дуже стильна. Чудова плаття Carolina Herrera милий! Стиль наряду дуже простий, але поєднання найбільш ніжних кольорів виглядає дивовижно і відмінно поєднується з м'яким зовнішнім виглядом Стицей. Великі ювелірні вироби, чохла зчеплення і зачіска sleek доповнює образ, який був кращим для мене на цьому заході.