2013 рік Золотий глобус

Всі права, дівчата і хлопчики! У Голлівуді відбулася 70-а премія «Золотий глобус». Він був незабутнім видовищем з його властивими одягу нарядами, блиском діамантів і випромінюючим мільйонам-дельларним посмішкам. Я зізнаюся, я просто відчув мій дихання, коли я вибрав фотографії для цього посту - наряди відомих модистів були дивовижними! Я сподіваюся, що ти відчуваєш себе занадто!

Amy Adams був першим, щоб показати створення Маршеси в новому році 2013 року і був 100% успішним. Зображення акторки виявилося дуже ніжним і крихким - дивним до краси Ами: мережива кольору тіла практично об'єднана з порцеляновою шкірою актриси, але завдяки пишній спідниці тюль в русалках, плаття виглядало дуже живо і мобільний. Красивий образ!

Розі Мисливець-Білілі з'явився на церемонії в вечірньому туалеті з весняної колекції Сен-Лонта, під ручкою з вірним Ясоном Статем. Наряд моделі був прикрашений великим шифоновим луком, стегновим розрізом і шкіряним корсетним поясом, що дав образ агресивності і сексуальності. У цій досить незвичайній сукні Росі вдалося красиво виглядати, але особисто я очікував більше від британської жінки, яка славиться прекрасним стилем на червоному килимі. Цибуля успішна, але навряд чи запам'ятається.

Це ідеальне плаття для Nicole Kidman. Незвичайне створення модного будинку Олександра Маккорона, який поєднує статус, оригінальність і шик. Простий силует і класичний чорний колір компенсують вбудованим корсетом з напівпрозорими вставками і об'ємним застосуванням дорогоцінних каменів на вапно. Проста зачіска з натуральними локонами, нейтральним макіяжом і незвичайними браслетами з багатими блакитними каменями прекрасно доповнить цікаве плаття.

Zoe Deschanel в Оскар де ла Renta плаття. Стиль ретро довге був знаком Зої, тому я не здивився побачити її в шляпному 50-х стильному одязі, доповненому елегантною стрункістю перл і відповідним браслетом. У образі актриса виглядає дуже органічно, але все це ми бачили – нудно.

Зої - дівчина з почуттям гумору і манікюру. Цього разу на нігті прикрашають малюнки на плівкових темах. Минулого року актриса вибрала манікюр з метеликом.

Юліанна Хуб вибрала для червоної килимової сукні в стилі казкових принцес з колекції Моніка Любільє. Найбагатша обробка золотими кристалами, які нібито розсіяні над пишною багатошаровою спідницею, схожою з афарю до лебедяних пір - все це виглядає дуже ефектно, а наряд напевно гідний захоплення. Однак я плутаюся вибором зачіски - я вірю, що розчіскана варта не найкращий супутник для такого жіночного і повітряного наряду. За словами Юліанна, ця зачіска була призначена для того, щоб зробити образ більш агресивним. Але було потрібно?

Taylor Swift продовжує радувати нас драматичними, незвичайними образами - на сукні співачки Donna Karan Atelier. Розкішний вечірній туалет цікавий (і дуже незвичайний для Taylor!) сливовий колір прикрашений спідницею з сливом, декольте на спині і спокусливими вставками фізичного кольору з боків, які створюють відчуття прозорості. Я божевільний, що Taylor відійшов від свого звичного стилю - її новий образ захоплюючий!

123456наступний

З народження сина Меган Фокса став більш жіночним і елегантним - в ній немає навмисної сексуальності, тільки м'якості, вишуканості і шику, без чого складно уявити Меган Фокс. Золотий глобус був урочистим приводом для того, щоб заспокоїти себе, і для її виходу вінця вона вибрала плаття з ніжно-рожевої мережи і шифону від Dolce & Gabbana. Великі сережки з яскравими рожевими блискучими каменями стали ідеальним доповненням до образу, додаючи своїй сексуальності. Я дуже люблю цей оновлений Megan!

Золотий глобус дав Дженніфер Лоуренс великий шанс відродити себе в очах модних критик, і вона зробила більшу частину цього. актриса ступила на червоному ковроліні в чудовому шкарпетковому сукні від християнської колекції Dior. Штилісти Jen's prudently забезпечили сукню з металевим поясом, щоб підкреслити талію, і золоті аксесуари, щоб додати образ урочистості і променевості. Я дуже люблю цю незвичайну сукню – вона чарівно поєднує підпис діора «новий» пізніх 40-х і агресивно сексуальному стилі Мадонни серед-90-х років (принаймні, корсет з трикутними чашками привів мене до цих думок).

Anne Hathaway на Chanel Couture. Сукня, що складається з верхньої частини з невеликим беком і прямим, злегка змащеним спідницею вниз, прикрашена білими шіммеричними блискіками по всій довжині наряду. Цей наряд не в стилі Енн, але в ньому вона виглядає просто дивно - свіжі, елегантні і дуже елегантні. І помітайте, з довге волосся цей образ буде менш цікавим. Я люблю!

398150 р.

Я не чекав бачити ніколь Richie в холодному сині Naeem Хан плаття. Привіт, на дівчину з легкою порцеляною шкірою, цей колір буде виглядати звичайним, але в разі нікольу, з її засмагою шкіри і тепле волосся, виглядає дуже незвичайним і яскравим. Не може бути найкращий образ Richie, але це, безумовно, одне з них.

Після ряду сумних нарядів не за віком Аманда Сейфрід з'являється перед нами в цьому повітряному (робочому замовити!) створенню з акустичної лінії З урахуванням модного будинку. Чи не дивно? У цій сукні Аманда виглядає як ангел нащадився від неба. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Джессі Джессі Частей вибрав її улюблений і перевірений дизайнер, Калвін Клейн, для Golden Globes. Сукня атласне на фігурі Джесса не настільки досконала, як я хотів би, але в цілому стиль наряду вийшов дуже цікавим. Я раджую колірною гамою образу - ніжна синя сукня, поєднана з червоним волоссям і ягідною помадою - вона дійсно міцна.

Дивовижний наряд руки Михайла Корса продемонстрував нам чарівний Емілі Блан. Сукня з розкішного золота мережива прикрашена несподіваними металевими шипами та сексуальними декольтеми на талії, які плавно переходять в спокусливу декольте на нижній частині спини. Ювелірні вироби в рожевих тонах стали ідеальними супутниками для такого наряду, додаючи своїй яскравості і оригінальності.

9809416

Я думав, що ми втратили її назавжди, але вона назад! Heidi Klum знову перетворилася до свого улюбленого дизайнера Alessander Votier, який створив цей чудовий асиметричний плаття з насиченою обробкою різнокольорових кристалів. У той же час сексуальний і елегантний, без підказки про дешевість і вразливість, цей наряд є ідеальним вибором для Heidi.

Я не знаю цю дівчину на фото прямо. Дженніфер Гарнер, це що дійсно ви? Ми так звикли бачити Джені в джинси і сорочками, які я не міг уявити, що ця красива жінка в смачному темно-червоному вівенському ведучому плаття був паном Affleck. Bravo, Дженніфер, тримати!

вона 67, але вона все ще дивовижна! Helen Mirren знову продемонстрував свою красиву фігуру, вибравши чорні сукні з оригінальними вставками з Badgley Mischka для Золотий глобус червоний килим. Гарний образ дуже стильний і водночас елегантний.

Р

Безперервно бути ...