330 євро на півтора кв.м

Ціни на житло в Києві тривало Звісно, всі аспекти обговорюються – як цінно-якісна відповідність, так і абсолютний розмір зазначеної ціни за принципом, особливо в світлі реальних доходів населення. Добре, це вічне і вічно застаріле питання. Але для того, щоб додати щось до формули попиту, в цілому, ви можете мати власний погляд і емоційний компонент.
Але якщо ви платите, формула працює. Тим не менш, що є набагато цікавіше, нехай кажуть, приклади. Відносно недавно я написав про Гонконгський хостел, нехай мені сказати. До речі, я впевнено думав, що це навряд чи можна отримати більш скручений. На особу близько двох і пів квадратів варто півторасот доларів на місяць. Знову, Схід. Це дійсно має свої закони. Ваші таргани та інші крикети.
Але ось приклад з самого центру цивілізованого світу, Парижа. В одному і півметровому метрі. Матрац, умивальник, газова плита. Мило і мотузка. І один Домінік платив три сотні і тридцять євро на місяць за цю радість. Ну, звичайно, один раз, цей факт був відомий, інформація була додана до неї, що такі випадки, на жаль, відбуваються і зараз розслідуються. Нелюдські умови і благ, благ, благ.
Хочу додати рядок з анемекту: "І ці люди забороли мене забрати ніс?"
Адвокати демократії та прав людини Ely-Pala.
На фото - для порівняння - гардеробна 3м2