Ніна Добрев

9 січня Зірка популярного серіалу «Вампірські щоденники» Ніна Добрев відсвяткувала свій 24-й день народження! Актриса зустрілася з її святом в компанії свого дружця Іан Somerhalder і декількох відомих друзів. Як це було? Після вечірки в ресторані Ніна Добрев виїжджав за межі реєстрації автографів до найпрестижніших шанувальників, які охороняли її більш ніж за одну годину при вході в Чато Мармонт.
12 січня Nina tweeted, я знаю, що я був пізно з тими словами, але я не мав доступу до Twitter з середини дня до мого дня народження. Щиро дякую Вам за чудове привітання. Це був особливий день. Доброго дня!

До речі, за словами ромерів, Ніна вже займалася Іаном, але самі любителі ще не прокоментували цю новину. Пара нещодавно повернулася з Китаю, де вони відсвяткували Новий рік.

Святкування дня народження Ніни Добрева відбулася в Чато Мармонті, одна з найпопулярніших ресторанів знаменитості в західній частині Голлівуду. Для привітання актора зібрали Анна Кіндрик ( «Твілайт»). Сага. Світанок, я побачу на небо, Nikki Reed (Twilight, Thirteen) і хореограф Derek Hugh (Dancing with Stars)