Фестиваль ліхтарів

Кілька місяців тому, Сінгапурський фотограф Justin Ng повернувся з Таїланду з приголомшливими фотографіями. Відбувся знаменитий фестиваль ліхтарів Yi Peng. Це приголомшливий і ефектний захід, який щорічно проходить в провінції Чіангмай і по всьому Північному Таїланді.

Це була моя перша поїздка до Чіангмай і я розповім вам відверто – мій щелеп знизився від усього, що відбувається.

Сонце Не розуміючи, що в умовах низького світла і за участю вітру дуже важко взяти якісні фотографії ліхтарів. Тому фотограф визначив напрямок вітру заздалегідь і використовував широкоформатний об'єктив з відкритою апертурою. В результаті приголомшливі фотографії, які перенесли настрій урочистого заходу.

Варто зазначити, що фестиваль відбувається в другому місяці тайського календаря Лінни і є святом Будди. В цей період настає повний місяць, що робить свято загадковим і містким. Тисячі тайських мешканців приходять на площу і запускають ліхтарі в небо, таким чином позбавляючи від усіх проблем і турмоли, які накопичилися протягом року.