Чоловічі стрижки зірок. Чи потрібна довжина?

Джонні Депп.

Вчора, сьогодні, завтра; з будь-яким зачіскою і будь-яким макіяжом, Johnny Depp залишаться в ручному режимі. Як кажуть, кожен покоління має свої герої і наш герой – Джонні, зачіска якого не має значення на всіх, адже все на його яскравому голові дуже добре. З короткою стрижкою, він слабо сексуальний, і з його торговою маркою dreadlocks, Depp перетворюється в чарівну сумочку Jack Sparrow. Я не знаю, що краще: очі працюють.

195521 р.

Орландо Bloom

12 років тому з чудовим зображенням ельфа Legolas почав велику кар'єру Orlando Bloom, а з тих пір актор в блондинській версії не виходить з думки багатьох шанувальників «Лорд Кільця». З чорним, як пітчеряве волосся, і коротке стрижка, це якось частіше, щоб побачити його, але довге волосся Орландо повернеться наступного року, коли Хоббіт: Там і назад знову починається в театрах. На жаль, тільки на екрані.

р.

Джош Голлоуей.

Для декількох сезонів поспіль ми захопили довгошерстий фоскс Джош Холлоуей в популярному телесері. Загублений і він був любити з першого погляду до останнього дихання. З короткою стрижкою він не той же.

Ярослав Лето.

Розкішні локони, але Jared все ще потребує коротких стрижок. З довге волосся він стає більш жіночним, і там немає скеля, алас, не запах.

Аштон Кутчер

Хто не потребує довжини у всіх є Аштон Кутчер. Як старий дід, Бог.

Підйомник.

Тепер ніхто не піклується про те, що йому підходить і що не робить. Якщо він жив і радує нас своїми ролями. Однак, Він ніколи не повернувся, але я завжди пам'ятаю його як ручний чоловік з плечовим волоссям і чарівною посмішки, як в 10 причин для мого хата або історії лицаря.

Девід Бекхем

Девід хороший всюди і завжди, але з короткою стрижкою і трохи старіння, він просто дивовижний, тому я для першого варіанту.

Брад Пітт.

Час Пітта не зажадає, але хоча б щось інше можна закріпити за допомогою правильного зачіски. Короткий і sleek-shaven Brad виглядає трохи молодше, але зараз, uh, його волосся бачив краще днів.

Таун Лаунер

Ось як ви примусити хлопця! З довге волосся ви не можете подивитися на Taylor без сміхання.

Але Ben і Colin не повинні турбуватися про те, що вони чудово виглядають в будь-якій формі.

Бен Барнес

Колін Фаррел.

316790

Кріс Хемсворт.

Кріс завжди пов'язаний з Тором, і Тор є в першу чергу золотим волоссям, тому вибір очевидний - я проголосую за другий. Коротка стрижка Hemsworth буде якось пробачати.

98018 р.

Зак Ефрон.

У слово, вирощеному!

Джейк Гілленгаал

З обличчям, і його чарівність можна носити практично будь-яку стрижку, але з короткими, він все ще відчуває себе краще.

І ці ручні чоловіки можуть використовувати стрижку і гоління. Кену і Крістіан, піти на це!

Keanu Ревести

Християнський бал.

Джеймс Франо

Блондин, довге волосся було потрібно для James для ролі в комедії Pineapple Express: Сидіння, куріння, де він сміється на всіх американських дилерів наркотиків. «Дуже тиф вписує все, і це правда.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное