672
Адель на Оскаре
Скоро прослужений материнськість залишають Adele, які стали матір'ю в жовтні минулого року – співачка знову перекриває полум’я і готова повернутися до етапу. Більше того, причина повернення була дуже вдалою – Adele буде виконувати на церемонії 85-го Оскара, яка відбудеться в Лос-Анджелесі 24 лютого. На сцені Голлівудського театру «Долбі» співачки виступить його хіт «Скипад» з однойменного фільму про Джеймс Бонд, який був номінований на звання найкращого саундтрека року. Adele вже завоював Золотий глобус для цієї чудової композиції, тому її шанси виграти найпрестижнішу нагороду в світі автоматично подвійно.
Познайомитися з тим, хто ніколи не перестає гасити свою фантазію. Я ніколи не відчув цей момент, і я, ймовірно, вижити його тільки в моєму житті.
Співак говорить, і організатори шоу-ехо її:
Ми вважаємо, що виконання Adele буде одним з найбільш пам'ятних моментів цієї церемонії.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
Церемонія Оскар 2013 не обмежується лише однією згадкою легендарного «Бондіда» – цього року знаменита історія про 007 – 50 років, на честь яких організатори ювілейної церемонії мають намір приділити окрему частину церемонії на франшизу.
Познайомитися з тим, хто ніколи не перестає гасити свою фантазію. Я ніколи не відчув цей момент, і я, ймовірно, вижити його тільки в моєму житті.
Співак говорить, і організатори шоу-ехо її:
Ми вважаємо, що виконання Adele буде одним з найбільш пам'ятних моментів цієї церемонії.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
Церемонія Оскар 2013 не обмежується лише однією згадкою легендарного «Бондіда» – цього року знаменита історія про 007 – 50 років, на честь яких організатори ювілейної церемонії мають намір приділити окрему частину церемонії на франшизу.