Котирування Іллі

Який характер занадто ранній полум'я може зіпсувати, і хтось виправити і зробити ще краще, ніж раніше. Маленький хлопчик Ілля з великими блакитними очима і гарною посміханням все вийшло за другою схемою. Він зумів буквально все: бути відмінним студентом, і діяти в кіно, і залишатися хорошим сином, братом, другом.

Поступово хлопчик виріс і з власним титом виріс свій успіх в кіно, який чекав більше 10 років. З випуском фільму «Лорд Кільце: Братство Кільце», 20-річний актор став ідолом мільйонів. І не дивно, що не кожен юний художник може грати в Фродо. Помітивши багато кіностудії і він почав діяти в все від комедії до фільмів жахів. Звісно, це не те, що ці ролі нічого не означають, але все ще більшість глядачів визнають тільки Фродо і ніхто інший. Перебування на одну роль? Не всі. Дерево намагається розвивати свої здібності, але так далеко, на поріг його 32-го дня народження, найбільш обговорюваний фільм з його участю - Господь Кільця. Це не вини актора, і можливо, коли-небудь все буде змінюватися і Дерево, нарешті, отримає іконічний характер, але поки він сам краще описує ситуацію:

Привіт, моє ім'я Іллі Вуд, і я програшу.

Тепер Ілля не готовий відмовитися від свого улюбленого персонажа і незабаром ми побачимо ще кілька фільмів з найяскравим персонажем актора.

Я найдавніший тридцять-річний актор світу.
Я почав дуже рано. Не кожен знає це, але мій перший фільм був крихітним епізодом у Back to Future. Ми проживали в Іуві, і коли я був шістьм, мій мати бачив деякі комерційні з дітьми і вирішив, що вони робили в пострілі, я зробив краще. Ось як я закінчився в кіно, і я думаю, що всі дитячі актори закінчилися в кіно. Але я щасливий, що не повторю долі, що чекає більшість з них, як вони ростуть.
Моє ім'я має кілька інтерпретацій. Найпопулярніші – “мессенгер Божого”, але я віддаю перевагу “чесним”. й

Я працював з Salma Hayek і Brooke Shields. У мене є свої номери телефонів. Я ніколи не зателефоную їм.
Я не зірка. Зірка - кулька гарячого газу.
Є люди за межами Голлівуду, але не всі в Голлівуді обов'язково.

Величезна влада кінотеатру. З кожним днем я зустрівся з Іаном МакКелленом, я бачу Гандаф.
Коли Петро Джексон запросив мене до Господнього в 1999 році, я буквально став німим і не міг говорити до кінця в ніч. Але моя сестра ran навколо будинку і трахнув.
Я думаю, що я один з небагатьох людей, які побачили Пітер Джексон.

Найдивовижніше про книги Толкеня, що навіть в моментах великого тріумфінгу, є також велике сирвування.
Після зйомок Джексон дійсно дав мені це кільце. У мене є десь, але я не знаю де. Я приходжу його - але якось випадково, не з метою. Просто поставте його в коробку, викладіть його десь і не бачив його.
Я ніколи не думав, що я буду продаватися як іграшка.

Ви можете зателефонувати мені Фродо.
Чи є люди, які виростили в кіно, і є люди, які виростили у книгах. І виріс на музику.
Коли я сказав, що я б відіграю Iggy Pop (на біопікі Пасажира), я був відлякуний до смерті. Обов'язки, що така роль накладається на вас, незрівняні. Так, щоб бути чесною з вами, я позбавлявся, щоб проект був заморожений.
499.00 Р

Ви тільки повинні боротися за які рубці ви.
Якщо я не був актором, я є секретним агентом.
Не дивно, що я можу впливати на думки людей. Але я ніколи не дізнався, як його використовувати, тому що я не впевнений, що я повинен використовувати його на всіх.

Часом є частина великого, ніж просто бути великим.
Без планів також план.
Люди витрачають занадто багато часу, ніж інші.

Це легко бити когось на щось. Дуже важко подолати щось всередині себе.
Я вважаю, що це важко, щоб отримати разом з тим, хто не думаю, що Empire Strikes Back є найбільш важливим фільмом в трилогії.
Ви повинні бути однаково обсесовані тим, що ви любите, і що вам подобається.

Найголовніше я дізнався після зйомки Green Street Hooligans є те, що іноді люди, які здавалося б, жорстокі і відтворюються життя більше нормального життя, ніж ми робимо.
Що дратує мене більшість про накладні ноги хоббіта, що в кінці дня вони завжди пахнуть як сеча.
Я нормальна людина. Це слово «нормальний» – це непристойний спосіб нормально.
до 1 2 3 4 5+

Сама боляче, що я коли-небудь досвідчений мій татуювання.
Я ніколи не думав про гру на мій похорон. Може бути щось з зомбі. Або хороші вібрації. Але є занадто позитивним.
Джаз занадто старий спосіб поставити дівчину до ліжка. Спробуйте блакитні лінії масової атаки.
Р

Сонечко часто приходять вірними, тому сниться самим неймовірним.
Я ніколи не мав працювати з кимось я не можу стояти.
Не плутайте ідеї та їх інтерпретації.
Р

Немає хороших сигарет.
Я ніколи не говорив до собак.