Котирування Іллі

Який характер занадто ранній полум'я може зіпсувати, і хтось виправити і зробити ще краще, ніж раніше. Маленький хлопчик Ілля з великими блакитними очима і гарною посміханням все вийшло за другою схемою. Він зумів буквально все: бути відмінним студентом, і діяти в кіно, і залишатися хорошим сином, братом, другом.

Поступово хлопчик виріс і з власним титом виріс свій успіх в кіно, який чекав більше 10 років. З випуском фільму «Лорд Кільце: Братство Кільце», 20-річний актор став ідолом мільйонів. І не дивно, що не кожен юний художник може грати в Фродо. Помітивши багато кіностудії і він почав діяти в все від комедії до фільмів жахів. Звісно, це не те, що ці ролі нічого не означають, але все ще більшість глядачів визнають тільки Фродо і ніхто інший. Перебування на одну роль? Не всі. Дерево намагається розвивати свої здібності, але так далеко, на поріг його 32-го дня народження, найбільш обговорюваний фільм з його участю - Господь Кільця. Це не вини актора, і можливо, коли-небудь все буде змінюватися і Дерево, нарешті, отримає іконічний характер, але поки він сам краще описує ситуацію:

Привіт, моє ім'я Іллі Вуд, і я програшу.
Котирування Іллі

Тепер Ілля не готовий відмовитися від свого улюбленого персонажа і незабаром ми побачимо ще кілька фільмів з найяскравим персонажем актора.

Я найдавніший тридцять-річний актор світу.
Я почав дуже рано. Не кожен знає це, але мій перший фільм був крихітним епізодом у Back to Future. Ми проживали в Іуві, і коли я був шістьм, мій мати бачив деякі комерційні з дітьми і вирішив, що вони робили в пострілі, я зробив краще. Ось як я закінчився в кіно, і я думаю, що всі дитячі актори закінчилися в кіно. Але я щасливий, що не повторю долі, що чекає більшість з них, як вони ростуть.
Моє ім'я має кілька інтерпретацій. Найпопулярніші – “мессенгер Божого”, але я віддаю перевагу “чесним”. й
Котирування Іллі

Я працював з Salma Hayek і Brooke Shields. У мене є свої номери телефонів. Я ніколи не зателефоную їм.
Я не зірка. Зірка - кулька гарячого газу.
Є люди за межами Голлівуду, але не всі в Голлівуді обов'язково.
Котирування Іллі

Величезна влада кінотеатру. З кожним днем я зустрівся з Іаном МакКелленом, я бачу Гандаф.
Коли Петро Джексон запросив мене до Господнього в 1999 році, я буквально став німим і не міг говорити до кінця в ніч. Але моя сестра ran навколо будинку і трахнув.
Я думаю, що я один з небагатьох людей, які побачили Пітер Джексон.
Котирування Іллі

Найдивовижніше про книги Толкеня, що навіть в моментах великого тріумфінгу, є також велике сирвування.
Після зйомок Джексон дійсно дав мені це кільце. У мене є десь, але я не знаю де. Я приходжу його - але якось випадково, не з метою. Просто поставте його в коробку, викладіть його десь і не бачив його.
Я ніколи не думав, що я буду продаватися як іграшка.
Котирування Іллі

Ви можете зателефонувати мені Фродо.
Чи є люди, які виростили в кіно, і є люди, які виростили у книгах. І виріс на музику.
Коли я сказав, що я б відіграю Iggy Pop (на біопікі Пасажира), я був відлякуний до смерті. Обов'язки, що така роль накладається на вас, незрівняні. Так, щоб бути чесною з вами, я позбавлявся, щоб проект був заморожений.
499.00 Р

Ви тільки повинні боротися за які рубці ви.
Якщо я не був актором, я є секретним агентом.
Не дивно, що я можу впливати на думки людей. Але я ніколи не дізнався, як його використовувати, тому що я не впевнений, що я повинен використовувати його на всіх.
Котирування Іллі

Часом є частина великого, ніж просто бути великим.
Без планів також план.
Люди витрачають занадто багато часу, ніж інші.
Котирування Іллі

Це легко бити когось на щось. Дуже важко подолати щось всередині себе.
Я вважаю, що це важко, щоб отримати разом з тим, хто не думаю, що Empire Strikes Back є найбільш важливим фільмом в трилогії.
Ви повинні бути однаково обсесовані тим, що ви любите, і що вам подобається.
Котирування Іллі

Найголовніше я дізнався після зйомки Green Street Hooligans є те, що іноді люди, які здавалося б, жорстокі і відтворюються життя більше нормального життя, ніж ми робимо.
Що дратує мене більшість про накладні ноги хоббіта, що в кінці дня вони завжди пахнуть як сеча.
Я нормальна людина. Це слово «нормальний» – це непристойний спосіб нормально.
до 1 2 3 4 5+

Сама боляче, що я коли-небудь досвідчений мій татуювання.
Я ніколи не думав про гру на мій похорон. Може бути щось з зомбі. Або хороші вібрації. Але є занадто позитивним.
Джаз занадто старий спосіб поставити дівчину до ліжка. Спробуйте блакитні лінії масової атаки.
Котирування Іллі Р

Сонечко часто приходять вірними, тому сниться самим неймовірним.
Я ніколи не мав працювати з кимось я не можу стояти.
Не плутайте ідеї та їх інтерпретації.
Котирування Іллі Р

Немає хороших сигарет.
Я ніколи не говорив до собак.
Котирування Іллі