Продюсери Guild Awards 2013

Нещодавно в Голлівуді відбулася чергова церемонія нагородження - продюсери Guild Awards 2013. Цього разу зібрані гості відзначили не найкращі актори та актори, а кращі продюсери, які завдяки їхньому бізнес-чуттю, втілювали кращі фільми та телевізійні проекти минулого року. Список переможців не був сюрпризом для нас – продюсери Guild of America відзнали творців фільму «Операція Арго», мультфільму «Ральф», телевізійного серіалу «Алєн серед ваших» та «Гра має змінено», а також нескінченний дитячий телевізійний шоу «Седамська вулиця».

Незважаючи на те, що я втомився від маршівських кульових суконь з великою кількістю фінішів, я ще люблю менш помпійні створення цього будинку. Одна з них була на вечірці Каррі Вашингтон. Двошарова сукня ярусу з незвичайного темно-сірого мережива, хоча прикрашена маршесою фрілами, але виглядає досить елегантно. Щоб застигти зображення, Каррі вибрав перевірений метод і поєднував відтінок помади з відтінком зчеплення, залишаючи човни стриманими чорними.

Jessica Alba в Elie Saab Couture. Чорна мереживна сукня прикрашена блискіками, пошиттям і прозорими вставками виглядає дуже ефектно, але спосіб Джессіка б'є її листя набагато бажаний. Рожева помада, зелені нігті і блондинка може виглядати casual, але не завершити з нарядом.

Аманда Сейфрід, до всіх рад, обраних на церемонію яскраво-оранжевого плаття з невеликим друкованим малюнком від курортної колекції Roland Mouret. Цей колір дуже освіжає актриса, яка зазвичай вибирає більше дорослих відтінків, але стиль чітко стрибає. Як мінімум незвичайна шия в спині я схожа на набагато більше силуету в передній частині.

Юлі Стайли не радували нас довго з її наявністю на червоному килимі, а для її тріумфального повернення актриса вибрала невелику чорну сукню з асиметричним вирізом. Я не схожа на іржі тканину, з якої виготовлена сукня, але я люблю стилізацію наряду - незвичайні сандалі з різнокольоровими шкіряними вставками надають образу грайливість і легкість, а великі сережки ніжного зеленого кольору, які, до речі, не повинні бути приховані за волоссям, - урочистість.

Подруги і земляки Nicole Kidman і Naomi Watts цей вечір зробив ставку на класичний чорний. Ніколь носила вечірню сукню з весняної колекції свого улюбленого модного будинку L'Wren Scott з невеликою сливою і мереживними вставками на грудях і спині, і Naomi віддали перевагу чорній коробці плаття з сорочками коміром і цікавим дизайном lifa від Victoria Beckham. На мою думку, образи обох акторів заслуговують увагу і високу похвалу.

Продюсери Guild Awards 2013 р.

Я не знаю, чи є статус одруженої жінки або нової зачіски, але образи Анни Hathaway нещодавно виглядають дуже незвично і цікаво. У цей час зірка Les Misérables прогулялася червоним ковроліном в чудовому сукні Erdem з яскравою квітковою обробкою і несподіваним вирізом спини. Підібрано це бульйони кольорових легких сандалівузлів золотого кольору та шовку зчеплення глибокого блакитного відтінку. Зачіска Анни заслуговує особливої уваги - з її волоссям розчісується назад, вона виглядає дуже свіжим.

Дженніфер Гарнер зносить оскарж де ла Renta коктейльне плаття. Хороший наряд, але нічого більше, і заборонений на аксесуари жахів ще більше землі. Я погоджуюсь, що образ не найгірший, але Дженніфер може зробити краще.

І нарешті я пішов з Юліанна Маргулі, який вибрав на церемонію незвичайне зображення для неї в дусі Вероніка озеро. Актриса мала розкішну старовинну сукню з обрізкою шіммерних кристалів на канті ліфи та античної брошки, що покривається діамантами. Глянцеві хвилі на одному плечі і благородній помаді вина чудово доповнили образ в стилі старого Голлівуду.