Молода сестра Голлівуду діва опублікувала цю несподівану новину на своєму блозі. Моніка заявила, що, звичайно, воліє чекати одного, але побоюючись, що це може стати занадто пізно, щоб випробувати радість материнства, і тому не варто чекати більше. 35-річна актриса, танцюрист і модель вдалася до штучного запліднення.
Ось що Моніка писав на своєму блозі:
Я буду мати! Я зумів виконати мрії про життя. Я хочу поділитися цим особливим подорожом, і ви зможете поділитися своїми враженнями в цей чарівний час.
Вона сказала, що перші кілька місяців вагітності виділила себе з світу, оскільки вона не хоче заробити гроші від свого особистого життя. Уникаючи питань про те, хто батько дитини був і обговорював можливі кандидати, які, очевидно, виникають. Але через деякий час Моніка стала неспокійним в серці від того, що необхідно було приховати, як дитина була задумана. Monica відчував, що це тільки підтримав табу проти обговорення як завагітніти.
Я вирішив розповісти вам все. Я вдалася до штучного запліднення. Я також говорю про це, щоб нарешті прийняти цю можливість подякувати всім чоловікам, які є анонімними донорами і допомагаючи так багато жінок, як я виконав свої мрії. Якщо з цією заявою я можу допомогти тим жінкам, які ще мають сумніви, то звертайтеся до мене - я завжди тут для вас.