Моніка Крус.

Молода сестра Голлівуду діва опублікувала цю несподівану новину на своєму блозі. Моніка заявила, що, звичайно, воліє чекати одного, але побоюючись, що це може стати занадто пізно, щоб випробувати радість материнства, і тому не варто чекати більше. 35-річна актриса, танцюрист і модель вдалася до штучного запліднення.

Ось що Моніка писав на своєму блозі:
Я буду мати! Я зумів виконати мрії про життя. Я хочу поділитися цим особливим подорожом, і ви зможете поділитися своїми враженнями в цей чарівний час.
Вона сказала, що перші кілька місяців вагітності виділила себе з світу, оскільки вона не хоче заробити гроші від свого особистого життя. Уникаючи питань про те, хто батько дитини був і обговорював можливі кандидати, які, очевидно, виникають. Але через деякий час Моніка стала неспокійним в серці від того, що необхідно було приховати, як дитина була задумана. Monica відчував, що це тільки підтримав табу проти обговорення як завагітніти.

Я вирішив розповісти вам все. Я вдалася до штучного запліднення. Я також говорю про це, щоб нарешті прийняти цю можливість подякувати всім чоловікам, які є анонімними донорами і допомагаючи так багато жінок, як я виконав свої мрії. Якщо з цією заявою я можу допомогти тим жінкам, які ще мають сумніви, то звертайтеся до мене - я завжди тут для вас.