DGA Нагороди 2013

Я приніс вам ще один тур червоних килимових нарядів, цей час від директорів Guild of America Awards 2013. Я думаю, що це зрозуміло з назви, яку ця нагорода покликана заохочувати роботу голлівудських творців та майстрах - режисерів, які, озброєні за підтримки кінокомітету, створюють дивовижні фільми та серіали для нас. Цього разу переможець шоу став Беном Аффлемком, який у складній боротьбі за звання «Кращий директор повнометражного фільму» об’єднав такі монстри кіно як Стівен Спелберг і Анг Лі. І його життєвий партнер Дженніфер Гарнер допоміг йому з цим.

Джен з'явився на червоному ковроліні в елегантному білому вбранні з обробкою у вигляді квітів на вапном від Antonio Berardi. Цей наряд можна сміливо назвати дивним, але я думаю, що ця сукня була обрана Дженніфером навмисно - простий наряд був розроблений, щоб привернути увагу до інших переваг нашої героїні, а саме гарного тонованого малюнка. Дженніфер зробив це!

З дискретних нарядів до більш ризикованих! Не стала скромною і з'явилася на церемонії в цьому наряді, нагадує випускний одяг студента старшої школи. Звичайно, зображення є недійсним, але мені подобається колірна гамма.

Лена з вищезгаданим Ben Affleck, який з'явився в публіці з солодкими повідомленнями в руках своїх дочок, які побажали батька «Вдачі удачі» на майбутній церемонії. Працюємо!

Наймолодший номінант за звання найкращої акторки в історії «Оскар» Кувеньяні Wallis з'явився на червоному ковроліні в яскраво-рожевому кульковому одязі і сумці-дегу, що, очевидно, тушкованець дитини або її найкращого друга. Ну, я не думаю, що є будь-яка точка для оцінки дитячого наряду, але я просто скажеш, що ця дівчина є довгим чином від Kiernan Shipk.

Anne Hathaway в Valentino. Я просто люблю сукні з такими незвичайними хитрими принтами (і це також прикрашений вишуканою вишивкою), тому без сумніву я закликав Енн кохати на цьому заході. Простий темно-синій атласні човни і скромні прикраси ідеально доповнять плаття з активним орнаментом.

Класичний вечірній туалет для червоного килима був обраний Famke Janssen, що з'являється перед камерними лінзами в червоному сукні з асиметричним бообом і стегнам. Немає нічого поганого з цим нарядом, так само, як ніхто не знає про це. На мій погляд він не був.

Helen Hunt зробив ставку на класику, але на відміну від наряду Famke, її чорна сукня з драпірами і невеликою сливою виглядали елегантно і нудно. Актриса подразнена доповнює її плаття з зчепленням з шіммеричними стразами і ювелірними прикрасами з камінням незвичайного темного малинового кольору. Це випадок, коли аксесуари роблять весь образ.

р.

Я люблю наряди з тваринними принтами і це плаття Berenice Bejo з блискіками, що нагадують шкіру змії, я дуже люблю. Підбір аксесуарів також гідний захоплення - простий лаковий клатч і легкі сандалі з золотою кромкою робить це разом з приємною компанією. Єдине, що мене заспокійливе (неккре?) у вигляді зірки на воротах. Чому вона там? Цей наряд сповнений ювелірних виробів і блиску.

775754

р.