Chloe Grace Moretz.

Він вже зробив назву для себе з такими хітами, як «Kick-Ass», «Hugo» і «Dark Shadows», а також працює з такими зірками першої величини, як закон Юди, Джонні Депп і Йосип Гордон-Levitt, тепер Chloe Moretz готується до шестинадцятої річниці. Цього року ми чекаємо на дві основні прем’єри за її участю – «Kick-Ass 2», а також нової анімаційної адаптації «Carrie» Стівеном Корольом. У інтерв'ю дівчина поділилася своїми актуальними проблемами і планами майбутнього.

На своїй кар'єрі:
Ви знаєте, що я можу бути в школі, як будь-яка інша нормальна 15-річна дівчина. Я пишаюся тим, щоб створити інший життя для себе. Я бізнесмен.
На важкому складі Каррі:
Каррі є типовим прикладом дівчини, яка була порушена іншими. На кастингу я розповіли, "Я занадто молодий, занадто красивий, занадто успішним." Після читання книги тричі і глибоко вивчення ролі, Хлое було визначено, щоб довести їх неправильно:
Я хочу показати людей, які я можу щось зробити, щоб зробити. Я нудько граю когось, хто весело, має щасливе життя і хорошу сім'ю. Як це моє життя. У мене є хороша сім'я. Мама любить мене. Я люблю долати перешкоди, грати з ким-небудь, хто не океї.

На своєму повсякденному стилі:
Кашемірні светри, джинси, нічого божевільного. Хочу бути комфортним.

На уподобаннях одягу для червоного килима:
О, Маквін. Я люблю Маквін. Джонатан Саундс, Miu Miu, Prada, безумовно, Kenzo - Я люблю свої останні колекції. Але Chloe швидко вказує на те, що дизайнерські банти є винятком, а не правило:
Саме тому я хочу представляти бренд Aéropostale. Я люблю, що будь-яка дівчина може купити те, що я одягаю в одному з папаразійських пострілів, коли я піду до кіно. Я не ходжу там в Givenchy або Louis Vuitton одяг. Моя мама не дає мені купити дорогі бренди.

З питань пресування:
Я не знаю, коли я навчаюся їздити. Це буде чудово їздити після того, як я 16. Я хочу бути більш незалежним.
Але при завантаженому графіку, немає часу на це:

Моя мама повинна бути мій халат, і вона ледь має час бути медсестра. Втомлювала мене всюди.

Про чотири брати - один з яких є частиною свого вчителя в акторському і постійно супроводжує її переміщення:

У сім'ї з старшими братами, ви постійно бажали і сміхалися. Але вони мої захисники. Я завжди маю охоронців. Якщо хлопець хоче взяти мене кудись, то вони починають запитати «Чому це?» або «Чому я знаю його?» або відразу ж сказати: «Ви не збираєтеся потрапити в машину з цим хлопцем!»

Про свої пріоритети в роботі:
Я хотів би бути режисером або продюсером.
У відносинах:
Я довго шукаю групу друзів, які я відчував себе комфортно. Я хотів би п'яти близьких друзів, ніж сто знайомих.
Про школу:
Я носила величезну валізацію книг зі мною. Дуже важливо мені. Я хочу сказати, я не тільки актриса. Я можу кинути цей бізнес і жити мій життя і бути тим, що я хочу бути. Коледж допоможе мені відчувати непереносимість і непристойний.

Хоча вона намагається не турбуватися про університет:
«Що робити – стати лікарем, юристом або бухгалтером?» і мені потрібно розповісти їм, «Уві сні і дихати глибоко!» й
Сама Хлоя стресова:
Я можу попросити себе, «Що я збираюся зробити далі?», «У мене буде запропонована рекламна кампанія?», «У мене немає?», «Я збираюся зникнути в пару років?» Не вдалося. Я не навчився слухати багато інших. Моя філософія проста – якщо ти відчуваєш себе щасливим, робити це. І якщо ви не зупинитесь, Ви повинні бути спонтанними. Не відіграйте свій найкращий друг в кіноверсії вашого життя. Будьте головним символом.