Забудьте мене, забути мене.

Shakira і Gerard Pique не є свого роду надихаючі батьки, які продають фотографії своїх новонароджених малюків в таблички для казкових сум. Молода пара вирішила відмовитися від цієї традиції в Голлівуді і продемонструвала першу фото сина безкоштовно. У одному з соціальних мереж, Шакіра опублікувала дотик картину, в якому новостворений Папа Герард поцілунає малюка Мілана.

З своїми діями, Шакіра та Пікір вирішили принести питання допомоги дітям по всьому світу назад до уваги громадськості та запрошують своїх шанувальників, щоб зробити пожертву в UNICEF, з якого Шакіра є посолом, від імені їх молодого сина:

Ми сподіваємося, що діти, які менш схильні до життя, отримають подарунки та пожертви. Дякуємо вам за те, що ми зв'яжемося з нами.

Нагадуємо, що перед появою першої офіційної фото Мілана Піка Мебарака (тобто, як звучить повна ім'я хлопчика!) в мережі, батько рудентно почав розігріти інтерес журналістів і шанувальників до особистості свого новонародженого, і розмістили на Twitter фотографії крихітних ніжок Мілана в крихітних Nike кросівки, на яких була прикрашена назва дитини.