Марк Яковс.

Марк Якобс – новий креативний директор Дієта Кокс. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Яковські попередники в цьому Почесному пості були такими венозними коутерами, як Карл Лагерфельд і Жан-Паул Глостер.

Рекламна кампанія обмеженого видання Дієта Кокса Карл Лагерфельд

... і Жан-Паул Гофр'єр

Колекція Jacobs буде створена в стилі трьох модних десятиліть, які мали значний вплив на сам Марк і сучасну моду в цілому. У місяць жителі та гості 11 країн Європи, включаючи Францію та Велику Британію, зможуть придбати колекціоновані пляшки та банки Дієта Кокс ексклюзивний дизайн, натхненний трьома модними еполями – 70-х, 80-х і 90-х років.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. І я щасливий, що в рік свого ювілейного, компанія обрала мене. Дієта Кокс - це справжня ікона сучасності, і я дуже люблю іконки.
На підтвердження своїх слів Марк зірвав в одному з трьох спокусливих відеороликів для рекламної компанії Дієт Кокс, який став своєрідним пародіям напою, популярного в 90-х рекламах, що називається «Diet Coke break» (де працівники офісу беруть участь у розірванні, щоб захопити м'язовий працівник з банкою Дієта Кокс). За словами дизайнера, інші два відео будуть мати свою улюблену модель Gint Lapin.