Торгівля з Баром Рафаелі

Традиційно, за дев'ятий рік поспіль, найбільший в світі реєстратор доменів, GoDaddy, сплачує суму крадіжки (середня ціна сидіння на повітрі в цей час становить $ 3,8 млн) для запуску своїх супер Bowl оголошень. І кожен рік їх гумористичні відео виготовляються з парі на неоднозначності і невагомості, і тому викликають змішану реакцію громадськості – вони легко можуть вважатися наступною, знежиренням і сексистом. Цього року компанія видала себе.

Відомий модель Бар Рафаель і актор Джессе Хайнманн, який по всій своїй кар'єрі грає роль nerds і програвачів. Версія нижче є повністю без цензури версії.

Деякі глядачі не можуть вдаватися, що відбувалося на екрані – деякі клієнти навіть вирішили негайно відмовитися від своїх послуг. У відповідь на негативні коментарі на сайті, голова компанії сказав, що вони, однак, не йдуть до апологізації для відео і вірять, що кожен має право на їх думку.

Вентилятори цього твору також нечисленні, а головна мета досягнута - відео введено в ТОП три найбільш обговорювалися в Інтернеті, і GoDaddy на цей день було значне збільшення продажів і величезного трафіку.

Bar Rafaeli себе зробив наступний коментар:
Я завжди хотів піти в клуб, наповнений людьми, дивитися навколо, підібрати хлопця, який ви ніколи не уявляли, що я поцілунав або приділяв увагу всім, і поцікавити його перед усім, щоб зробити його щасливим. Тож для мене це мрія прийшла.