Мішель Вільямс

У інтерв'ю за березень питання InStyle, кришка якого поділилася Мілою Кунісом та Рахельом Вайсом, актриса вперше прокоментувала її романтика з Ясоном Сєгелем.

р.

Виявилося, що коли Мішель був представлений до Ясону, вона нічого не знає про нього:

Перед тим як розпочати знайомство, я не знаю, що він був. Так, я бачив Muppets кіно і я думав, що це було мило. Але я не знаю, що він був у багато популярних комодах і працює на телесеріалі.
І це не єдиний сюрприз:
І я не знаю, що він був високим. Я намагався носити взуття на танкетці, щоб вирівняти картину, але потім я кинути - це не мій.
Мішель був здивований за підтримки, яка отримала у відкритті цього зв’язку у світі:

Я прогулявся по вулиці недавно, сонце сяю, і я зрозумів, що я не посміхався довго. Я дуже щасливий. Нерідко навпаки – ви постійно звинуватили щось. Він болить багато. Все, що ви хочете, щоб зробити вашу дитину щасливою, щоб мати гарне життя і зробити хорошу роботу.

Michelle, Matilda і Jason живуть разом з Нью-Йорком.
Я дуже відправляється і тому я тримаю речі. Я зберіг всі дитячі речі Матільди, навіть крихкі плями. Я готую і очистляю дуже пізно. Я дуже внутрішню людину, і я її люблю. Я думаю, що це спосіб дійсно висловити свою любов до моєї дочки Matilda. Не тільки один, але важливий. Як мати, я хочу, щоб ваша дитина була в будинку, щоб вона виглядала як стіни з пухнасти.
Також актриса бореться з поясненням гламурної сторони Голлівуду до Матільди:
Моя дочка і я був на прес-кіоску недавно, і вона перевернулася до мене і сказала: "Мом, чому всі ці жінки демонструють свої груди?" і замість того, щоб говорити про сучасне суспільство, все я міг би сказати, "Гоне, я чесно не знаю," і вона просто помітила голову.