Оскар 2013

Кожен лютий Журнал Time публікує портфоліо «Великі вистави» за участю акторів з найбільш розмовних, критично проголошених, а в деяких випадках неоднозначні, фільми минулого року, робота яких визнана нездатним і незабутнім. Цього року Павло Кудакі фотографував 11 акторів. Деякі з них взяли участь у адаптації ключових моментів історії в 2012 році, а кілька людей відіграли реальні особистості.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Але все не так просто – кожен учасник фотосесії отримав від Paola певну роль або образ, який йому потрібно передати:

Я хотів би допомогти акторам розслабитися, враховуючи, що вони так використовуються для відтворення інших людей. Паола вважає, що, як актори звикли до свого героя, вони також показують важливі частини себе. Що вона намагається захопити.

54657625

Крістоф Валц

Д-р Короля Шульца в Джанго Нечаїн. Номінант для Оскара в категорії «Краща підтримка актора»

Quentin Tarantino знає жанри кіно краще, ніж будь-який професор фільму. Він може брати жанри і грати їх як орган.

Сальве поле.

Мері Тод Лінкольн в Лінкольн. Номінант для Оскара в категорії «Краща підтримка»

Важливо передати атмосферу довгого шлюбу між двома складними людьми з емоційними проблемами. Без Мері Тод, не буде Абраам Лінкольн. Вона була складною і дивовижною людиною. Тексти пісень, а це означає: І вона добре знав, що світло буде йти в історії - вона знає, що люди не пам'ятають її з любов'ю.

Quanjane Wallis (Кіно)

Hashpappi в Beasts of Wild South. Номінант для Оскара в категорії «Кращий актор».

Про свою реакцію в номінацію:

З-за кордону я не дивився, але всередині я дивився.

Наомі Вт.

Марія Белон в Неможливому є справжнім живи виживаннями у 2004 році. Номінант для Оскара в категорії «Кращий актор».

Вона була дуже емоційною і сказала мені кожну деталь того, що вона пройшла через. І все це, крок за кроком, показано на екрані.

доб.200

Хаг Джекман.

Жан Валея в Лесі Різноманіття. Номінант для Оскара в категорії «Кращий актор»

Однією з основних тем роботи Віктора Гуго була те, що жорстка і відпрацьована тюрма система часу. Його призначення не було реабілітувати людину в кінці його вироку, щоб ви вийшли з тюрми як тварини.

Енн Хатеу

Fantine в Les Miserables. Номінант для Оскара в категорії «Краща підтримка»

Як жінка народилась в 1982 році, я приймаю багато прав і свобод, які Фантин може тільки мріяти про надані.

Jessica Chastain.

Майя в Target One. Номінант для Оскара в категорії «Кращий актор»

Оскільки ми граємо символи, які насправді існують, важливо показати нескінченну повагу для них. У той же час, Джессіка ніколи не зустрілася з реальною дівчиною – аналітиком CIA, який служив натхненням для створення свого персонажа. Вона сказала, що вона все одно повинна бути обов'язковою і тому її ідентичність не розкрито.

Філіп Сеімур Хоффман

Ланкастер Додддд – лідер культових культур у 1950-х роках. Номінант для Оскара в категорії «Краща підтримка актора»

Це фільм про підключення людей, про емоційне з'єднання. Ми відкликали L. Ronald Hubbard, але це не L. Ronald Hubbard. У житті Л. Рональда Хаббарда, але не існує строгого дотримання фактів.

Джон Гарман.

Джонні камери в Операції Арго

Про свій характер, який несе відповідальність за макіяж для Планети Apes, створених у вухах Сокка під час роботи для CIA:

Він є людиною, яка обслуговує країну. Він має подвійне життя, секретне життя і одночасно, він робить гроші, допомагаючи людям, які вони не є.

Ами Адамс.

Peggy Dodd в The Master є вірною дружиною, яка присвятила себе чоловікові причину. Номінант для Оскара в категорії «Краща підтримка»

Ми були суспільство в стані змін. Жінки дали обов'язки під час війни, а потім їм довелося повернутися до старого рутину – до кухні, і подбати про їх чоловіка. Неймовірність речей, доступних жінкам, був дуже різним в цій епоху.

Джон Хьюз.

Марк О'Брєн в Сурогаті - журналіст, поет і активіст з інвалідністю, який залишився паралізом полоіо.

Марк О’Брєн колись сказав, що люди з інвалідністю невидимі до людей з фізичними можливостями. У зв'язку з тим, що я залишився в грудях, і екіпаж відразу покривається сендвічами або одягом на мене, забуваючи, що я був там. Так я відчував, що це було схоже на меблі.

Генеральний наріз з інтерв’ю з акторами:

Ви можете переглянути повну версію кожного інтерв’ю.