Нагороди BAFTA 2013

У Лос-Анджелесі презентували музичну нагороду «Граммі», за кордоном у Лондоні відзнакували героїв церемонії BAFTA 2013. Ця нагорода була заснована в 1948 році і отримала за досягнення в галузі кіно і телебачення. У спільних людей BAFTA називають «Британський Оскар», тому не дивно, що більшість гостей церемонії настали прямо з Голлівуду. І була причина. Маска ліцею, і це, як виглядає престижна статуетка, знайшла своїх переможців, переважно на обличчі заморських гостей, багато хто з яких також номіновані на Оскар. Під катоком є традиційний огляд з червоним килимом і переліком переможців.

р.

Кращий актор: Daniel Day-Lewis (Лінкольн)

Найкраще зображення: Операція Арго

Найкращий актор: Еммануель Ріва (Любов)

Найкращий директор: Ben Affleck (Operation Argo)

Кращий британський фільм: 007: Географічні координати Skyfall

Найкраща підтримка Актриса: Anne Hathaway

Кращий супровід актора: Крістоф Валц (Django Released)

Найкраща іноземна мова – любов

Кращі анімовані фільми - Braveheart

Кращі костюми: Jacqueline Дурран (Анна Каренана)

Кращі макіяж і зачіски - Лесі Помилки

"Кращий звук" - "Особливості"

Найкраща музика: 007: Географічні координати Skyfall

Кращий оригінальний сценарій: Quentin Tarantino (Django Released)

Кращий Адаптивний Сценарій: Девід О. Рассел (My Boyfriend є психологом)

Кращі спеціальні ефекти – життя Пі

Прорив року - Храм Юно

Увечері з 10 лютого в Лондоні вийшов вітер, прохолодний і сніжний, що, безумовно, не граючи в руки акторів у відкритих сукнях з довгими німами. Тим не менш, навіть в снігу дощ, зірка красуні намагалися виглядати максимально спокійно і природно. Джемма Артертон, наприклад, з'явився на червоному килимі в асиметричному сукні Celia Kritharioti. Разом з геометричним принтом, де темні оксамитові смуги чергуються з бежевим шифоном, вона виглядала дуже яскраво і, звичайно, не залишила кохану без уваги. На мій погляд, образ Гоми виявився дуже успішним, незважаючи на явну простоту наряду і відсутність яскравих аксесуарів.

Jessica Chastain продовжує довести, що вона не тільки дуже талановита актриса, але і дуже стильна жінка. Її образ на премії BAFTA був бездоганним. Розкішний синій, тканина з блиском, яка була стільки, скільки вона взяла, щоб зробити плаття не схожим на пластиковий виріб, а елегантний виріз з геометричними елементами зробив свою роботу.

Актриса Наталі Дормер, відома нам за роль Анни Блейна в популярному серіалі «Тудори», прогулялася червоним килимом в сукні в стилі 70-х з об'ємними рукавами, вирізається на грудях і фентезі. Прикріплюється підписна експресія особи актриса.

Дженніфер Гарнер слухав наші слова і вибрав на церемонію не інший простий і безпрограшний варіант у вигляді блискучої сукні класичного крою, але ризикований, і одночасно дуже цікавий ансамбль від Roland Mouret. Родзинкою наряду стала оригінальна коса з прикрасою орігамі в талії і жорсткою геометричною базкою. Ця сукня поєднує елегантність і шик - просто те, що Дженніфер потребує.

18-річний Саоірсе Ронан взяв участь у церемонії в двошаровій вечірній сукні від Крістофера Кане. Я не можу сказати, що я хвилююсь про наряд, але є щось в ньому, що ловить, а синьо-блакитний квітковий фініш ідеально поєднується з кольором очей юної акторки.

Габаритний зображення

Helen Mirren танцював на червоному ковроліні в елегантному, але дуже ніжному, наряді від Миколая Дубвелла Couture. На жаль, деякі люди змогли побачити її плаття докладно, тому що божевільний рожевий колір її волосся звернув увагу на себе. Навіть в 67, Helen має щось здивувати нас.

Р

Саман Баркс, який був відомий після ролі Епоніна в музичному Лесі Місераблесі, вибрав простий чорний оксамитовий плаття для церемонії, яка тим не менше не була без оригінальності. Цікавим елементом в наряді був його зелена підкладка, виділяючись з вирізу на спідниці. Штани з металевими ювелірними прикрасами та золотою фурнітурою доповнюють зображення.

Анна Хатауа вирішила, що вона потрібна британською модною сукню для церемонії в Лондоні та зробила ставку на бордюрі. Сукня чорного стовпчика з короткими рукавами та декоративними елементами на вапно виглядає досить цікаво на червоному килимі, хоча вона не викликає глядачів багато радості. Особисто я люблю наявність простих футболок в цьому наряді - варіант оригінальний і з короткою стрижкою Anne, яка відкриває витончену шию, відмінно виглядає.

Сукня Аліса Єва, прикрашена полум'ям на вапно, може бути добре підходить для церемонії BAFTA, вона не для високої зачіски в рок і рулонному стилі, яка повністю знищує всю елегантність чорного наряду. Вона відчуває себе, як Аліса пропустив церемонію трохи – це зображення буде виглядати органічно на червоному килимі Grammys, і для BAFTA ви повинні вибрати більш класичний ансамбль.

км

Храм Juno, який став проривом BAFTA року, з'явився на червоному килимі в сукні Stella McCartney і з новим кольором волосся. Просте кип'ячено-біле вбрання з чорними декоративними елементами в кращих традиціях британського модного будинку може стати одним з кращих образів церемонії, якщо не для зчеплення в вінтажному стилі, який чітко не підійшов до неї.

Одяг Elie Saab важко виглядати неглибоко, і знаменитості вміло використовувати його. Ами Адамс вибрав для червоного килима один з путеричних творінь дизайнера Лебані з розкішним оздобленням хантлі мереживо. На мій погляд, Ами вдалося створити дуже урочистий образ в цьому чорному наряді, який по-справжньому доповнюється розкішними сережками з рожевими каменями, хоча вважаю, що м'який зовнішній вигляд актриси вимагає більш ніжних нарядів ніжних кольорів.

3610Р. 4200Р.

холодна погода примусова Дженніфер Лоуренс, яка нещодавно постраждала пневмонія, щоб покласти чорний вовняний пальто над нею плаття. У номері Джен відчував своє пальто і продемонстрував всі красиві ніжні рожеві унітаз з колекції Christian Dior. Я дуже щасливий, що юна актриса оплачена за світло, дівчине плаття на відміну від більш зрілих нарядів, в яких ми звикли бачити її. Крім того, плаття прекрасно підійде і виглядає дуже красиво.

Танди Ньютон в Louis Vuitton. Чорна мереживна сукня – це не найоригінальніший вибір для червоного килима, але має кожен шанс успіху, якщо ви обираєте правильний каркас для нього. З аксесуарами в образі Танди все дрібно, але зачіска робить цибулю занадто недбалою - така мережива сукня вимагає гладкого волосся, низький хвіст з глянцевим ефектом підійде ідеально.

Ще одна чорна сукня на Ольги Куриленко. Вбрання акторки не завдала мені абсолютно ніяких емоцій - звичайна, непримітна вечірня сукня.

Єлизавета Ольсен вибрав для виготовлення червоної килимки з лінії путу Chanel 2011. Цей наряд, безумовно, не позбавлений індивідуальності, але надмірна обробка тільки карликами Єлизавети, які не можуть похвалитися дуже яскравим зовнішнім виглядом.

Соковита жовта сукня, яка Marion Cotillard продемонструвала нам дихання свіжого повітря серед різноманітних чорної наряди на цьому червоному килимі. Актор знову ставиться на Dior Couture і вибрав вечірній туалет оригінального стилю з об'ємною верхньою спідницею і прозорою вставкою на стегнах. Я допускаю, що це не мій улюблений наряд з колекції путу французького будинку, але я дійсно любила спосіб Маріону презентував його глядачам. Крім того, я не думаю, що хтось інший має відвагу носити такий ризиковий наряд на червоному килимі.

Я завжди шукаю вперед до Sarah Jessica Parker вийшов на червоному килимі, і цей час не був винятком. Сара приїхав на церемонію в чорному елегантному купальнику Elie Saab, який актриса доповнюється простими чорними катерами і великими ювелірними прикрасами з діамантами. Я б визнати, що я трохи розчарував вибір ікони стилю в цей час, бо Сара любить здивувати, і цей час не сталося.

Габаритний зображення

Молодий актриса Alicia Vikander, а також Sarah, зробив ставку на чорному банті. Дівчина ступила на червоному килимі в асиметричному християнському діорі, доповнивши її простим зачіскам і шовковим взуттям. Я люблю цей образ, незважаючи на відсутність кольорових акцентів і блискучих ювелірних виробів.

р.

І укласти свій особистий топ 5 кращих нарядів BAFTA Awards 2013:

1 - Дженніфер Лоуренс в Dior Couture

2 - Маріон Cotillard в Dior Couture

3 - Джессіка Шале в Роланд-Мурет

4 - Anne Hathaway на Бурарисі

5 - Alicia Vikander в christina dior

І чекаю на п'ять!