Будинок Gerard Depardieu

Джерард Xavier Marcel Depardieu народився 27 грудня 1948 року, французький актор. Він вважається одним з найпопулярніших і улюблених акторів не тільки у Франції, але і далеко за її межами. Тексти пісень, а це означає: І сьогодні ми будемо в своєму будинку.

3610Р. 4200Р.

Будівля колишнього театру 1920-х рр., в якому Герард Депарієй оселився, знаходиться на крихітній і старовинній вулиці Черш-Міді (Я шукаю он), засмаглява в романі Еренбурга «Фольга Парижа», на околиці сайту, що належить Барона Камбону в 1820-х роках. З напівкруглого вікна в спальні Депардию, відкривається вид на підручник «рофи Парижа».

У 2008 році актор придбав землю. Він мав власні плани з особняком хамбона – він вирішив перебудувати театр у «ателі». Депардієво пристрасно любить і збирає мистецтво, йому потрібно будинок схожий на студію художника: простора, яскрава, ненарізана. На фото - Джерард Депардієв на першому поверсі його «атель» поруч зі скульптурою Андрея Лами «Музей» (1807 р.).

р.

«Я люблю мистецтво і надихнув його, так як я заробив достатньо, щоб купити першу картину», – каже він.

На фото вищевказаний фрагмент саду з іншою скульптурою з колекції Депаріев. «Мій сад настільки відокремлений і тихий, що я іноді забув, що я живу в центрі Парижа. й

План реструктуризації був створений для Депардію архітектором Альейн-Домінік Гализії, інтер'єрами ручили Гільюм Труве та Стефан Мокану. Вони отримали важко роботу. Головний номер «атель» – вітальня та галерея в одній пляшці. Світла на стелі дає кімнаті нагадує майстерню художника. У центрі знаходиться лавка з церковного променя XIV ст. Промені заповнюються металом, щоб виглядати як Brancusi. Ковролін з абстракціоністським малюнком подається на замовлення в Румунії.

Депардієв, у багатьох напрямках, як велика дитина, швидко став розчаруванням у будь-яких мистецьких рішеннях та пропозиціях. Capitulated, в одному слово. Ситуація здавалася бездіяльності, але прийшла до рятувальної допомоги. На відкритті виставки скульптора Бернарда Кантіна, депарієєва захопила свою роботу і запропонувала працювати над проектом будинку: «Я відразу знав – це те, що мені потрібно!» Незважаючи на свій вік (Катено дев'ятдесят, він колись був друзями з Пікассо і Павлом Клеєм), скульптор погодився.
На другому поверсі – скульптурна сходи зі скла та металу, розроблена Стефаном Мокану та виготовлена Еріка Террі.

На фото видно меззанін, де розташована спальня актора – найменша і затишна з чотирьох в будинку. Парапет мезоніна прикрашає фрізе, розроблене Бернаром Кантином. Це називається головоломка.

Р

Кантен спеціалізується на скульптурах та інсталяціях, пов’язаних з літерами та словами. Для Депардію, які постраждали від мовного розладу в дитинстві і молоді, тільки позбавили від неї в театральній школі, слово і література є святим. Так є багато літер в інтер'єрі. Фасад, наприклад, є hieroglyphic повідомлення для Confucius. Ми повинні бачити з якою насолодою Депардієвим, власником одного з найбільш мелодійних голосів Франції, відредагує слова і сколите «поетра тиші» з фасаду!

Фрагмент скляної стіни облицювання саду. У цій картині ви можете побачити докладно ієрогліфічні ознаки, з якими Бернар Кантин «рекордований» його «Застосувати до Конфуцію»: закодовано поему про красу природи і мудрість створення кріпиться в сталевій решітці, яка охоплює скляну стіну триповерхового будинку.

р.

Поеми-інсталяції Кантену прикрашають стіну в основному об'ємі, а камін. Визначене місце також займають різні предмети мистецтва: скульптури, картини, дизайнерські предмети як промінь з церкви XIV століття, перетворені в лавку. Як і багато акторів, інтер'єр Depardieu сповнений асоціацій з його ролями. Відкрита кухня з чорного мармуру Каррара пам'ятає відомий шеф-кухар Vatel, велика кількість мистецтв - Родін. Між столицею актора (в передній частині) і кухнею є скульптурою Гермаїн Рідер.

Але в принципі небагато. «Декор в інтер'єрі втомлює мене. Він зайвий, тільки простір метеликів! – каже Депардієв. І це не просто змія, але примирення. «Повинен бути повітрям між об'єктами і стінами, що єдиний спосіб жити. Я вважаю себе мінімалізму. Скільки мені потрібно, в моєму віці? – додає актору не без кокеттри. Чудове значення для гурманів, виноробів та рестораторів Depardieu - це його кухня. Головне тут є величезна пластина AGA, яка дозволяє «легше готувати їжу для п'ятнадцять осіб без перерви від спілкування з ними. й

Кантин не погоджується з самовизначенням Депардію: Що таке мінімаліст? Він яскравий! Але, в цілому, багато речей в будинку або мало, не так важливо – головне, щоб вони точно стільки, скільки потребує Депардієві.

Шукаю всю цю красуню...