Найпопулярніші сукні.

Як ви знаєте, що церемонія Оскара – це не тільки свято кіно, але й свято моди. Підготовка до такої важливої події для знаменитостей починається до заходу - вибір суконь, зачіски, макіяж і аксесуари займає багато часу, і приємно, коли ваші зусилля окупляться. В іншому випадку ви маєте можливість зробити список найпривабливіших уборів Оскара зі всього часу... і стати частиною історії. Напередодні ювілейної 85-ої церемонії нагородження Американської академії (який навряд чи не обійтися без модних "сюрпризів"), я пропоную вам список найгірших нарядів "Оскар" в історії його існування.

Ще в 1989 році, коли Демі Мур ще не вистачить коштів на наряди від кращих дизайнерів, вона з'явилася на церемонії Оскара в ансамблю велосипедних шортів, корсету і півсорочку. Все це зроблено своїми руками. Як добре, що Демі ще давав шиття і тісно займаючись діяльністю кар'єри.

Ще один любительський швач, Kim Basinger, продемонстрував свій дизайн таланту в 1990 році, з'являються на червоному килимі в весільній сукні і половинці куртки (актриси, які мріяли стати путурником, дуже люблять половину речей). Цікавий факт: на рукаві цієї куртки в золоті листи було викладено слово «лове». російська.

У 1992 році Гана Девіс подарувала глядачам її сукню в дусі танцюристів. Невідома дизайнерка наряду - мабуть, ніхто не хотів взяти відповідальність за це створення.

Ми завжди знали, що Whoopi Goldberg має велике почуття гумору, яке доведено, коли вона з'явилася на 93-му церемонії, що одягнена як дивний Сіті майстра. Але після того, як (і, можливо, подяки) вона була запрошена для проведення церемонії наступного року.

Немає, ви не помилилися - це плаття дійсно виготовлено з пластикових американських Експрес-карт. У 1995-му церемонія Lizzie Gardiner ... художник костюмів, які здобули Оскар за кращі наряди у фільмі Прищільнення, Королева пустелі, що ж року. До речі, я помітив дивовижну тенденцію - жінки в найгірших нарядах з неймовірною частотою отримують не тільки звання найсмачнішої зірки церемонії, а й вирощеної статуетки.

р.

Це те, що довести. Пиріг оксамитовий наряд у кращих традиціях Дракули та Оскара за жіночу роль у англійському житті. Джульєтт Біноче, 1997.

Р.

У 1999 році Celine Dion хотів виглядати елегантно і стильно на червоному килимі. Костюм білих трюмів повинен бути відповідальним, але за останні хвилини щось в підсвідомості Celine змінив і покладає куртку на задньому плані. Чому? Для чого? Співак ніколи не зізнався.

Morticia Adams, це те, що ви? У 2000 році одна з найпривабливіших акторів нашого часу Анджеліна Джолі прийшло до отримання Оскара для фільму «Життя переплітається» в чорному одязі до носок, доповнивши наряд з чорними розширеннями волосся до талії. Звісно, такий наряд не прикрасить будь-якого, але навіть в ньому вдалося виглядати жорстоко сексуально.

«Фашон не знає болю, а не співчуття», – думав, що я бачив Björk як лебідь на червоному килимі в 2001 році. Єдине, що мене засвідчили, що лебед був підроблений.

Навряд, в якому Gwyneth Paltrow взяв участь у 2002 році Оскарс був занадто експедиційним. На жаль, Gwyneth реалізував це тільки на червоному килимі, намагаючись всі кошти приховати її практично гомілково-свіжим за появою hunchback. До речі, творець цього наряду не був іншим, ніж Олександр Маквін, який описав образ свого підопічного, як «незламний». Не варто вірити.

Недолік від отримання Оскара на «Mind Games» у 2002 році не завадило Дженніферу.

2002 рік був дуже непристойним роком в історії Оскарів - Гвінет, Дженніфер, тепер також Селем Блер. Я не знаю, що з них - Gwyneth з її блискучими грудями або Selma в кальянному одязі - виграв премію за найнепристойніший наряд, але останній явно відчуває себе більш впевненим в собі без смаку.

Сукня Крістіана Лакройса, яка в 2004 році з'явилася на церемонії Уми-Турман, перетворилася на справжній жах на червоному килимі і викликала багато рульових сміється. Ума пізніше заявила, що "це гарне плаття, але я не могла його поставити." Ну, принаймні, вона прийняла її провину, тому що Lacroix ще не говорить.

Модні критики у порівнянні з Tilda Swinton's 2008 плаття до гігантської сумки. Ну, я не зізнаюся з ними.

1959-1367 рр.

Я ще не можу зрозуміти, як чуйна жінка, як Charlize Theron, дозволяючи її стилісти поставити це на неї. Троянди чітко не на їх місці.