PR проти таланту.

Про те, як таланти не суперечать PR.

Леді Гага.
Королева всіх божевільних Гага; тільки наша рідна Жанна Агуарова може перевершувати її - але алас, вона на своєму шляху до Марса і не доступна для землеробства. По-перше, на початку подорожі Стефані Німецькотт (назволено, так званий королевою протокою і неадекватністю) Я любила свою пісню «Покер обличчя»... але що було тоді, як метеорит над Челябінськом, ніхто не може прогнозувати. Сукні з м'яса, випадають з статевих органів або чоловіків гермофродит ... і все це приправлено кітчем кліпами. Я шкода за неї, тому що вона не створювала себе, але еміне зображення-керівників. Назви Ґага отримали мільйони. Ми ніколи не знаємо. Він був красивим початком - тривіалізований і вниз до плінтуса.

Нікі Міндж.
Ви можете побачити, що тут працювали PR хлопці Гага. Якщо у світі прийнято вважати, що Мадонна є королевою поп-музики та Бритні Списки є принцесами. У світі PR і гламурної деградації є власні самопроголошені царі і королеви. Злий, чи вона добре співає, або вона добре спиниться з її супер-гіпер-попом, але спосіб вона намагається збити Гага, смішно до точки колака в животі. А найсвіжіші – скумбрія святого. Він підв'язується як Діва Марія... пам'ятайте, коли вона прийшла в руки з "Тату" на граматиці? Якщо вона проживала під час навігації, я б кинувся в перший вогонь, світ був очищувачем і нічого не втратив.

Ріанна.
Так, одна з найпопулярніших і найулюбніших співаків світу тепер є PR-продуктом. Не потрібно розбити, не потрібно виправдати - але спосіб вона сприяє її поведінці і способу життя неповнолітніх - на жаль, назавжди знімається Реа з мого списку улюблених виконавців. На початку своєї роботи вона була такою жіночною і крихкою, така турбота про дівчину, яка не тільки очей, але й чує. А тепер – вульгарна поведінка на камері, безглузді спроби «любити» знову. Кріс Браун - куріння, наркотики і речі -- діти знаходять idols - і зараз це Ріанна. Це життєздатність. Я сподіваюсь, що вона приходить до неї почуття - Я пропустив її Unfaithful songs.

Ке$ша.
Коли пара років тому, тільки глухий і пуховик не співали пісні про «Тік толк», на годиннику ...", потім все здавалося б, вимкнено і приступним мелодіям, як «Тік толк» почав переважати в усіх піснях цього співака. Агайл, молодий, audacious: Kesha завжди був цікавим, і де вона зараз? Де є хіти? Алас, вона стала хостуванням власної PR – ймовірно, виграла з ідей, як «заславити світ» і тепер ви можете тільки піти в обряди і мовчно заздрити, що цей раз вирощені статуетки мукають... і початок було перспективним!

Джастін Бібер.
Кукурудзя поп-музики, іконка Інтернет, дружок Селена Гомеса... і пучок безглуздих назв.
Бог, я не розумію пісень Бібера... іноді я навіть слухаю його «баби, дитина ... ooh...», але цей малюк не виходить, що божевільний «великий», що кричить про нього з усього місця. Ординарний, примітивний, нудний... хлопчик, який думає, що він виходить з 5 років – але зараз він просто «загальнений» – береться в цінні знаки, просто у випадку. . . .

По-перше, про реальних виконавців, які на мій погляд, насправді гідні як полум'я, так і увагу. У той же час, може Господь тримати мене від няги шанувальників всіх вищевказаних виконавців.