635
Janet Jackson був одружений.
Друга новина сьогодні також про Jackson clan. Нехай всі маршрути “Tip for Love”, тому що сьогодні він був відомий, що Janet Jackson був легально одружений з Катарі бізнес-меном Усаем Аль-Мана протягом декількох місяців. Чому це тільки зараз стає відомо? Уміння співачки 46-річної давності тримати секрети є чим милуватися: ніхто не дізнався про свою секретну шлюбу, поки вона не прийнята. Джейнт вчинив розумно: в грудні вона оголосила свою причетність, але не скажи, що майже відразу ж зустрілася з нею і весіллям, і журналісти змітили приманку і не дісталися донизу.
Janet був Mrs. Al Mana з кінця минулого року.
Вони кажуть, що я готує для позавагової весілля. Я одружився з минулого року. Ми одружені в секреті, церемонія була приватним і приватним, Джексон розказав Розваги Ніч.
Також співачка заявила, що вона і Вісам презентували один одному спеціальні весільні подарунки – благодійні внески до потреб дітей.
Janet характеризується небажанням дати медіа в її особисте життя. У своїх інтерв'ю вона рідко згадується екс-людей і чоловіків. Перший одружений співак Джеймс Дебарж в 1984 році, шлюб був скасований через рік. Друга спілка, з клипартом Рене Єлизондо, почалася в 1991 році і закінчилася 2000 року.
Janet був Mrs. Al Mana з кінця минулого року.
Вони кажуть, що я готує для позавагової весілля. Я одружився з минулого року. Ми одружені в секреті, церемонія була приватним і приватним, Джексон розказав Розваги Ніч.
Також співачка заявила, що вона і Вісам презентували один одному спеціальні весільні подарунки – благодійні внески до потреб дітей.
Janet характеризується небажанням дати медіа в її особисте життя. У своїх інтерв'ю вона рідко згадується екс-людей і чоловіків. Перший одружений співак Джеймс Дебарж в 1984 році, шлюб був скасований через рік. Друга спілка, з клипартом Рене Єлизондо, почалася в 1991 році і закінчилася 2000 року.