Відомий рапер довгий час був у звичку заливки душі любителям і поділом його занепокоєння під час своїх виступів. У цьому шляху він раптом оголосив про вагітність своєї дівчини Кім Кардашян. Від останніх концертів у Лондоні та Парижі можна виділити наступні цитати з Кані про комерційну сторону поп-музики:
Відповіді та спонсори не підуть надії, щоб розповісти вам щось реальне. Неважливо, як вони намагаються контролювати вас, як вони намагаються тиску, ви можете зробити все, що ви хочете. Я валет Дісней. Я Steve Jobs.
На будь-якому концерті обов’язково поставте логотип. На зустрічі з прихильниками ви повинні зустрітися з корпоративними директорами та дочками. Тексти пісень, а це означає: І вони показують, що вони просто купили.
Чи можу я продати свій напій? Чи можете ви допомогти мені поставити на краще шоу, корпорації? Будь ласка, зателефонуйте мені. Будь ласка, Ме, Kanye West. Я гарна. Я знову зносила рожевий поло. Я обіцяє. Про нас За $3 млн. Мені дуже потрібні. Для мене потрібен новий басейн у дворі! Я покажу всіх шанувальників, які ваш щит крутий. Тексти пісень, а це означає: Якщо вони вірять в мене, вони вірять у вас. Що таке мій рейтинг в суспільстві? Люблю мене знову? Чи достатньо для будь-яких корпорацій, щоб заробити гроші? Вони забули про те, що Beyoncé інцидент, не було? Це чудово.
Р
Коли шати буває так, коли Taylor Swift б'є Beyoncé, кожна шестирічна дівчина, яка танцює несвідомо перед дзеркалом, подумайте, «Щоб з цим!» Неважливо, наскільки важко я намагаюся, всі вони повинні зробити це продати свої футболки. Я люблю всіх, але я просто хочу, щоб це реслінг-подібне хати ми називаємо музичний бізнес, щоб бути чесним. Чому Justin отримати 15 хвилин? Захопити все це.
Грамати можуть піти по всіх 4 сторонах. Я ніколи не отримав статуетку в категорії, де були білі виконавці. Він виявився, що 4 роки тому Кані було обіцяно, що він відкриє церемонію, але його місце було пізніше віддано Ладі Гага.
Покажіть, що Kanye West божевільний, що він божевільний. Я не божевільний - Я просто не задоволений!
Крім того, Кані не обходив свого друга і творчого партнера Джей З, а зокрема, його співпраця з Джастіном Тимберліком, кажучи, що він, щоб покласти його злегка, не любить пісню «Suit & Tie».