Мода 2013: Оскар Де Ла Рента

Звісно, Оскар де ла Renta неймовірно збудував fashion-спільноту, коли він розповів про запрошення скандально розіграного Джона Галяно як співпроектувальника студії New York, щоб створити осінньо-зимову колекцію Оскар де ла Renta 2013. Дуже цікаво бачити плоди модної співпраці.
У Нью-Йоркі Мода Цього тижня аудиторія змогла зробити гарний погляд на внесок колишнього режисера будинку Діора до представленої колекції і оцінити вплив Галяно на стиль будинку де ла Renta.

Я хотів би його залишитися, Оскар де ла Renta - сказав Джон, який скромно залишився за лаштунками і не виходив після шоу до публіки. Після того, як його присутність на подіумі вже досить очевидна.
Чи буде це? Я не можу сказати зараз, тому що ми ще не обговорювали. Але той факт, що в цей час ми не працювали, як ми робили до Paris Fashion Week. Вони працювали щодня і ніч на межі їх здатності.

Робота гостьового дизайнера чітко видно на катанку на зображеннях з відкритими курточками з драпірами на хвіртах, підкреслених талією і басом на лінії стегна, нагадує іконні силуети Діора.
У дусі Galliano зроблено макіяж і деякі зачіски. Нагадуємо про минулі паризькі шоу дизайнера.

Херсон

Херсон

Вінтажний стиль de la Renta не пішло ні. Вишиванка на підлозі в яскравих монохромних тонах і сукнях вишитого скла і вишивки, які були настільки характерними для днів старого Голлівуду.

Габаритний зображення

р.

515639

499 р.

р.

В цілому цей збірник можна описати як шик і більш консервативний порівняно з попереднім сезоном, і чітко відповідає естетиці модного будинку де ла Renta.
Деякі говорять про те, що посилання на стиль Джона Гальяно Парижа, подається тільки для створення інтригу. Інші серйозно розглядають можливість Galliano стати творчим наступником 80-річного Оскар де ла Renta.

, Україна