644
Джастін Бібер і Папарцці
У Лондоні, Джастін Баєбер зіткнувся з папарезією, спостерігаючи його біля готелю. Швидко виходимо з дверей, в машині зайшли бейбер. У той же час, поблизу папарцзі почав провокувати його, зателефонувавши йому «литка h.y.», «ідіот» і багато нелітеріальних слів і пропонували попадати до своєї Америки. Хлопець не може стояти і, відкриваючи двері автомобіля, кинувшись до фотографа. У той час, як охоронець Justin спробував перетягнути його назад в машину, він зумів розірвати фотографа, «Що ви йдете?» Він відповів: "Ви чули, що я сказав, buddy." Шукаємо фотографа на кілька секунд, але охоронний охоронець зумів поїхати на автомобіль і відійти.
р.
Відео інциденту також доступний онлайн.
Я також хочу відзначити, що в той час як виступи в Лондоні є повними безтурботними моментами для Bieber.
Так, він і його друзі не допускаються в клуб, щоб відсвяткувати свій день народження. Він також опинився на вулицях міста практично без штани (як ми побачимо знову у фотографіях, розміщених вище). На концерті в Лондоні Джастін захопився. А на попередньому концерті, Джастін був занурений шанувальниками за занадто багато затримок до початку вистави. Також були чути, що муніципалітет Greenwich був призначений для того, щоб говорити занадто довго, але він виявився для того, щоб бути ірмором. Воєнство вболівальників співачки може підтримувати його на Twitter і пропонує йому короткі перерви для відпочинку.
П.С. Як нейтральна людина, я на боці Бібера. Провокація фотографа. Потворна.
р.
Відео інциденту також доступний онлайн.
Я також хочу відзначити, що в той час як виступи в Лондоні є повними безтурботними моментами для Bieber.
Так, він і його друзі не допускаються в клуб, щоб відсвяткувати свій день народження. Він також опинився на вулицях міста практично без штани (як ми побачимо знову у фотографіях, розміщених вище). На концерті в Лондоні Джастін захопився. А на попередньому концерті, Джастін був занурений шанувальниками за занадто багато затримок до початку вистави. Також були чути, що муніципалітет Greenwich був призначений для того, щоб говорити занадто довго, але він виявився для того, щоб бути ірмором. Воєнство вболівальників співачки може підтримувати його на Twitter і пропонує йому короткі перерви для відпочинку.
П.С. Як нейтральна людина, я на боці Бібера. Провокація фотографа. Потворна.