Він пішов до Одеси, і пішов до Херсона.

Визначте захоплюючий рейс, виготовлений Бельгією Sabine Moreau. Не означалося, що довго, але довіра в технології, ви знаєте.
Вона залишила її причастя Еркеліна і пішла до Брюсселя. Щоб бути більш точним, я думав, що я збираюся там, бо я кладаю кінцеву точку навігатор і відвертаю мозок. Навігатор знайшов подібну адресу в Загребі і прокладав відповідний маршрут. Техніка хороша, але...
Помітивши, що вона помітила зміну мови на знаках доріг. Перший прийшов французькою. Тоді Німецький. Ніщо не оповідала мандрівника. дорожня кладка і називається. В цілому, великогабаритна хвиляста понад півтора тис. кілометрів, не за другий сумнів, що вона збиралася до її призначення (г, велика Бельгія!). На ваших просторах можна вільно підходити два Красноярські Території та Тюменьської області. Добре, є пара разів на заправку і спати на боці дороги на такій непростій дорозі.
Тим не менш, в Бельгії, неправдивий син мандрівника, повідомив про її відсутність в поліції. Добре, дякую за те, що він нарешті очищається.
Що я можу сказати? Покупка обладнання ще бажано не забувати про використання сірої матерії. Ви дійсно можете залишити. Один друг увійшов до білоруських тампонів. І коли я вийшов, я кинув навігатор в FIG.