787
Критицизм Waengi
Відомий поп-співак побачила в «білому лебіді» російського балету небезпечного суперника. Олена Ваенга розширила спів талант Анастасії Волочкової, який продемонстрував в черговому сезоні пісенного шоу «Two Stars». У цьому проекті Волочкова виконує в дуетах з співачкою «Мефодія Бужор» (до того, що я чую цю назву вперше). Під час концерту в Воронежі, в між піснях Ваенга спілкувалася з шанувальниками в залі. Її поточна позиція вітчизняної пісні виловила її. Так, виконавець удару «Курю» скаржав, що в проекті «Голос» переповнений талановитими виконавцями, але Волочков має слухати...
«Чи ми шукаємо співу Волочкову. Ви бачите, що? Або я єдиний фольга в країні? Давайте Нестя відступаємо мене. вона велика балерина - очевидно, я не гона до цього batman. Чи знаєте ви, хто пінгвінів? Пінгвіни бувають слиновидами, які харчуються після шести. Про мене Я поруч з Настям -- такий пінгвін. Але де ти йдеш, дівчина?
88040 р.
Де ви йдете, дівчина?
Пісня виконується Волочкова і Бужором від «Святий вік весни». Це оголошення.
Чи чув Волочкова про критик Ваенги чи ні, але дивно, незабаром після концерту Олени в Воронеж, Анастасія написав неоднорідне повідомлення на Twitter.
Хочу залишити проект... Т.К. без розуміння та підтримки І ви бачите це.
Ось як це було б розуміння, Волочкова буде підключати Зікін з кабалем.
«Чи ми шукаємо співу Волочкову. Ви бачите, що? Або я єдиний фольга в країні? Давайте Нестя відступаємо мене. вона велика балерина - очевидно, я не гона до цього batman. Чи знаєте ви, хто пінгвінів? Пінгвіни бувають слиновидами, які харчуються після шести. Про мене Я поруч з Настям -- такий пінгвін. Але де ти йдеш, дівчина?
88040 р.
Де ви йдете, дівчина?
Пісня виконується Волочкова і Бужором від «Святий вік весни». Це оголошення.
Чи чув Волочкова про критик Ваенги чи ні, але дивно, незабаром після концерту Олени в Воронеж, Анастасія написав неоднорідне повідомлення на Twitter.
Хочу залишити проект... Т.К. без розуміння та підтримки І ви бачите це.
Ось як це було б розуміння, Волочкова буде підключати Зікін з кабалем.