Я не знаю.

Напередодні Різдвяних свят у мікроблогу Метью Макконагей був рекорд, що він, нарешті, запропонував руку і серце коханого Каміль-Аловса. У найближчих знайомих сказав, що ситуація була дуже романтичною, і Метью, як вона повинна, або як часто буває в кіно, потрапила на коліно і попросила сакраментальне питання коханцю і матір'ю своїх дітей. І Camilla, звичайно, відповіли в підтверді.

Я не знаю.

Camilla прийшов до США з рідної Бразилії в 2001 році, коли вона була 15-річною. Для початку опанувала англійську, а потім вступила в Інститут театру і кіно, працюючи в якості моделі. У неї був великий смак і мух для модних тенденцій, які давали Camille можливість реалізувати маленький сімейний бізнес: разом з матір’ю (дизайнер), дівчина заснувала бренд Muxo для виробництва сумок для жінок.

Я не знаю. р.

У той же час кар’єра Матвія Макконагхея розвивалася, а точніше, це було весело. Чарівний і привабливий зовнішній вигляд на обличчі актора-початківця стала переконливими аргументами. Роль у фільмі «Бойс на стороні» привернуло не йому пильну увагу багатьох режисерів, а потім судова драма «Час вбивати» на основі роману Джона Грішам і зробив Макконагей відомий. Він зірвав з такими Голлівудськими зірками, як Білл Муррай, Джоді Фостер, Ентоні Хопкінс і Morgan Freeman, Jennifer Lopez. Крім того, він дав основну роль у фільмах «Як позбутися від хлопця в 10 днів», «Любов і інші неприємності», «Хости колишніх подруг». У 2005 році Матвія проголосила найсвіжішого чоловіка, який живий у Народному журналі.

958130

Так відомий і сексуальний Матвія і з'явився перед Camilla в 2007 році. У Нью-Йоркській кав’ярні, де вона святкувала День народження, вона перетворила 25 (МкКонаугей був 37 раз). Але на першому Camilla зустрілися з судом зоряного вогнища дуже круто, що, однак, тільки зігріли його гардином. Половинки в той час пристрасували про свою роботу - стала офіційною моделлю дамської білизни і займалася власною фірмою.

Я не знаю. р.

Більшість знайомих, знаючи лаконічність романів Матвія, прогнозував цей короткий термін. 7 липня 2008 року пара мала сина, Леві Alves McConaughey. Метью зрізав пуповинний сам і був першим, щоб взяти новонародженого малюка в руки. Але пара не мала планів зробити свої стосунки офіційною. Подумав, що він не був готовий до шлюбу, і вона не наполягає. У багатьох інтерв'ю Макконаугей гордо сказав, що Camilla не збирається переробити мене. Я не знаю.

Я не знаю.

Camilla дійсно не дрочить подій, тільки залишався вірним другом, який через два роки дали свою кохану і дочку Vida 3 січня 2010 року.

Я не знаю. р.

А напередодні цього значного дня на пальці камільї з'явився весільний кільце. Прес відразу почав активно обговорювати можливість свого таємного шлюбу. Але офіційні представники актора залишили громадськість без коментаря.

Я не знаю.

Але на Різдво, Матвія вирішила остаточно і безперечно.

Я не знаю.

9 червня 2012 року, 42-річний Метью Макконагей і 30-річний Camilla Половинки одружилися в Техасі на сімейній садибі. Це була приватна церемонія з кількома гостями та родичами, які були розміщені на спеціальних наметах, побудованих на красивих майданчиках.

Я не знаю.

Наречена вирішила взяти прізвище свого чоловіка і стати Camilla McConaughey. А вже 4 липня (День Незалежності), мікроблог Метью: Щасливий відпочинок, Америка! У мене є хороші новини. Camilla і я чекаю нашої третьої дитини, Бог благословив його.

Народився 28 грудня 2012 року.
Я не знаю.

Сьогодні, Метью і Camilla Макконагей вважається однією з найкрасивіших і романтичних пар в Голлівуді, а колишня зірка і вітряна феєрія є зразковим татом.

Я не знаю. р.